Kako osvježiti klasičnu frizuru - rep?

kosa, hairromance.com

Kosa svezana u rep rješenje je kojemu mnogi pribjegavaju kada je u pitanju duga kosa i toplije vrijeme. Znate li kako osvježiti ovu klasičnu frizuru i učiniti ju modernijom?

Pletenica će čestu jednostavnu frizuru - klasični rep - učiniti zanimljivijom! Sve što vam je potrebno je malo truda i pažnje. Stranica hairromance.com donosi nekoliko jednostavnih uputa kako uspješeno napraviti ovu frizuru:

1. Počešljajte kosu i napravite razdjeljak tako da veći dio kose ostavite na lijevoj strani. S lijeve strane odvojite pramen kose i podijelite ga u tri dijela.

frizura

2. Počevši od područja sljepoočnica, od spomenutog pramena kose ispletite pletenicu.
Pletenicu lagano povucite kako bi izgledala deblje i učvrstite kraj malom gumicom.

frizura

3. Svu kosu (uključujući i pletenicu) skupite u rep i učvrstite gumicom. Skinite gumicu s kraja pletenice - pletenica je sada u repu i neće se otplesti.

frizura

4. Odvojite manji pramen s donjeg dijela repa i omotajte ga oko gumice koja drži rep, kako se ona više ne bi vidjela. Kraj tog pramena učvrstite malom ukosnicom ili kopčom ispod repa.

frizura

5. Ovo je jednostavan način da od repa, koji svi često radimo, napravite zanimljivu frizuru - za svakodnevne aktivnosti ili za večernji izlazak!

frizura

Foto: hairromance.com

D.Š.

 Prati nas na Viber Public Chatu!