Plavušama pristaju pastelne boje

kosa-plava-lijepa

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled. Pobrinite se da vaše oči, usne i nokti budu u prvom planu.

Oči

Tanka crta tamnog tuša za oči uz rub trepavica jednako će dobro istaknuti svijetle i tamne oči. Ako su plave, zelene ili sive, odaberite sklad hladnih boja, od bijele do nježne ljubičaste ili boje sljeza, sa sedefastim prijelazima sive i svijetloplave. Na cijeli gornji kapak, od ruba trepavica do obrva, nanesite najsvjetlije, a u pregib kapka tamnije sjenilo. Vrhom prsta malo ih pomiješajte, razmažite. Završite šminkanje crnom maskarom, tako će svijetle trepavice izgledati dulje i gušće.

kUsne

Imate svijetlu put? Prozračni ružičasti, svijetlo-ljubičasti ili plavo-ljubičasti ruž boje kadulje savršeno će vam pristajati.

Prednost dajte ružu baršunaste teksture, a na njega nanesite bezbojno sjajilo - usne će izgledati punije, a ruž će dulje trajati. Olovka za usne i ruž uvijek su iste boje. Jakim kontrastima usne će izgledati manje i dobiti "tvrd" izraz.

Nokti

Lak za nokte različit od boje ruža? Da, novi make-up nježnih boja to dopušta. Metalnosivi, srebrni ili tamno sivi lak... ne oklijevajte, isprobajte, dopušten je čak potpuno crni lak zasljepljujućeg sjaja.


K. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!