Styling za Valentinovo

crvena haljina, lijepa zena, plavusa

Bez obzira da li je to večera u finom restoranu, bijeg u nepoznato ili ugodno druženje kod kuće važno je da se pokažete u najboljem izdanju. Ženu koja drži do sebe je lakše voljeti.

Kad nakon višesatnog kopanja po ormaru naravno ne nađete ništa prikladno, bar se odlučite neka to bude slavljenička crvena boja, te eliminirajte ostalu garderobu. Ipak postoje različite nijanse crvene, a vama ne stoji svaka. Tako isprobajte i vatreno crvenu, tamno crvenu, boju trule višnje i ostale verzije crvene koje nađete u svom ormaru. Jedna od ponuđenih definitivno odgovara vašem tenu. Super bi bilo da je to mala crvena haljina, ali može i suknja samo da nije prekratka.

Uz to nemojte slučajno spariti tonu crvenih dodataka, puno bolja verzija su decentni sivi, bež ili nepogrešivi crni detalji. Nakit odaberite po principu što želite naglasiti. Za naglašavanje lijepog dekoltea stavite decentni lančić, a ako ste se odlučili dignuti kosu stavite naušnice koje ističu liniju vašeg vrata. Ako imate lijepe ruke i često gestikulirate odaberite narukvicu s privjescima. To će djelovati senzualno.

Ako vam se pak ne sviđaju crveni odjevni predmeti možete se ograničiti na detalju toj boji. Tako svijetloplava haljina s crvenim remenom i Louboutinkama s naravno crvenom potplatom su savršeno stylish.

Lijepi bez pretjerivanja

Pobrinite se i za frizuru. Neka izgleda podatno te da s lakoćom možete vrtjeti pramen kose među prstima kad želite flertovati s dragim.

"Kosa definitivno treba izgledati opušteno, stegnuta punđa ne dolazi u obzir. Pokušajte lijepo izravnati kosu ili nabaciti nekoliko loknica. Trebate biti lijepi ali ne i pretjerivati", rekla je frizerka Nataša Družijanić iz salona Frizeraj.

Make up naravno morate uskladiti s odjećom i frizurom. Ako ste se pak odlučili za crvenu haljinu tada usnice samo premažite sjajilom te stavite malo maskare, boje na oči također se ne preporučuju. Crveni ruž na usne ćete staviti samo ako imate crveni detalj poput torbice i remena, a haljina ili drugo za što ste se odlučili je jednobojno.

Ovako sređeni spremni ste za bilo kakvo iznenađenje koje vam vaš voljeni planira priuštiti.

Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!