Tri make-up prijedloga za Novu godinu

Make up

Ukoliko nemate ideje kako se našminkati za novogodišnji doček, predlažemo vam tri looka koji će biti moderni i u godini koja dolazi.

1. Vamp look

Make-up koji nosi oznaku - dramatično, ekstravagantno i odvažno - odlikuje se prvenstveno naglašenim, jasno definiranim "mačkastim" očima i seksi srcolikim usnama. Precizna tanka crta kistom na kapku iznad trepavica, dobro je poznato, ponovno je "in", makar je nalazimo u prilično izmijenjenoj varijanti klasike pedesetih godina prošlog stoljeća.

       Make-up 1

Što se boja i oblika tiče, kreativnih ograničenja nema. Tamno osjenčani kapci i strogo konturirane obrve u oprečnosti su s matiranim, vrlo svijetlim tenom. Glavni pribor za kraljicu drame, dakako je, crna olovka.

2. Nježnost neutralnog

Nježnost i ženstvenost definitivno su u modi. Izgled heroine porculanskog tena i decentno naglašenih obraza i usana, definitivno su jedan od najznačajnijih trendova kada je o trendovima make-upa riječ. Cijela jedna paleta neutralnih nijansi - bež, boje kože i pudera, u rasponu tonova od svijetloga do tamnoga, čini jednu od značajnijih ovogodišnju modnih tendencija - sofisticirani damski izgled.

       Make-up 2

Pridržavamo li se zlatnog savjeta vizažista naglasit ćemo ili oči ili usne. Mat tekstura i "smokey eyes" s nježnim neutralnim nijansama na usnama dobitna je kombinacija za sve one koji preferiraju decentniji izgled. Ipak, s obzirom da je ipak riječ o večernjem izlasku make-up artisti sugeriraju korištenje pudera sedefastog sjaja ili osvjetljivanje lice "lighterima" i preparatima s sjajnim mikročesticama. Oči istaknute maskarom ili eye-linerom svakako su zanimljiv kontrast gotovo bezbojnim usnama.

3. Odvažni tehnikolor

Vizažisti su ove sezone snažno inspirirani beskompromisnom šminkom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ruž boje fuksije ili nadasve živopisni kolorit na očnim kapcima već dugo vremena nije viđen na modnoj pisti.

       Make-up 3

Smokey eyes i crveni ruž pojavljuju se često, oponirajući na taj način svim vizažističkim preporukama proteklog razdoblja, a koje se uglavnom odnose na isticanje usana ili očiju. Sjenila za oči predstavljaju pravu fuziju svih mogućih oblika, stilova i boja. Osim na usne, vizažisti sjajilo rado nanose i na kapke za efekt svjetlucavih očiju. Inspirativni make-up trendovi imaju za cilj ove sezone potaknuti da se poigrate obrvama. Istinska novost su naglašene obrve koje skladno dopunjuju ekstravagantan izgled.

 

Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!