Trikovi vizažista koje vrijedi kopirati

sminka, ljepota, njega, sjenilo

Kako u tren oka preobraziti svoj izgled iz dnevnog u noćni? Što ako nemamo kod sebe rumenilo? Želite napraviti svoju hidratantnu podlogu u boji?... Znamo kako!

1. Maskara kao tuš za oči

Često su ženske torbice prepune raznih predmeta (Ženska torbica sadrži više bakterija od zahodske daske), od kojih su mnogi vezani za ljepotu. Sigurni smo da se i u vašoj torbi nalazi maskara, no jeste li znali da ju možete koristiti kao i tuš za oči? Istina, trebat će vam kistić za nanošenje, no ovaj beauty alat vrlo lako stane u neseser koji ionako nosite sa sobom.

Jednostavno kistićem "pokupite" formule sa štapića maskare i iscrtajte oči. Sjajan trik kada želite preobrazbu iz dnevnog izgleda u noćni!

2. Matirajte usne

Možete bilo koju boju sjajnog ruža za usne pretvoriti u mat teksturu uz pomoć rumenila u prahu. Nanesite ruž, toaletnim papirićem obrišite višak tako da ga stavite između usana i poljubite ga, te koristeći kažiprst na usne nanesite malo rumenila u prahu dok ne dobijete mat ruž za usne.

Ako inače ne nosite mat ruževe, ovo je sjajan trik kojim možete vidjeti kako bi takav ruž izgledao na vama.

3. Podloga u boji

Jednostavno možete sami izraditi svoju hidratantnu kremu koja prekriva nepravilnosti tena: pomiješajte malo hidratantne kreme i podloge i nanesite na čisto lice. Koža će biti nahranjena, ali i sitni prištići i crvenilo lica bit će prekriveni, ovisno o stupnju prekrivanja kojim se diči vaša podloga.

4. Učinak facelifta

Ako se želite pomladiti i uživati u učinku facelifta bez odlaska pod nož, uredite svoje obrve za trenutnu promjenu izgleda. Počupane, lijepo sređene obrve s pravilnim lukom ostavit će dojam većeg područja iznad oka te samim time zategnutosti kože. Jednako tako, na područje kosti od obrve nanesite svijetlu boju sjenila ili highlighter koji će privući pogled na ovo mjesto i otvoriti oči.

5. Multitasking ruža za usne

Ruž za usne možete u škripcu koristiti i kao rumenilo kremaste teksture. Napravite crtu ružem po čistoj nadlanici te čistom jagodicom srednjeg prsta pokupite malo pigmenta i razmažite ga po jagodici obraza, baš kao što biste kremasto rumenilo.

K. Pužar

 Prati nas na Viber Public Chatu!