Želite "mršavo" lice? Uz ove trikove ćete to i postići

žena

Česta konzumacija alkohola, starenje, genetika, pretilost i slabi mišići lica su samo neki od razloga zašto vam lice može izgledati "debelo".

Ako želite da vam lice izgleda mršavo morate poraditi na cijelom tijelu, ali ovi vam savjeti mogu pomoći za brzo rješenje.  

Vježbe za lice: Stručnjaci preporučuju da se slikate prije početka vježbanja i nakon prvog mjeseca, kako bi primijetile razliku. Potrebno vam je mjesto na kojem možete biti opuštene i ogledalo kako biste mogle vidjeti radite li ih pravilno. Udahnite kroz usta, stisnite zube i usne rastegnite u osmjeh. Izdahnite kroz usta. Ponovite dva puta u trajanju od tri sekunde

Voda: Zlatno pravilo gubitka kilograma je konzumacija vode koja će izbaciti iz organizma sve toksine. 

Kapilare na licu - dermatologinja otkriva kako ih učinkovito ukloniti

Jedite zdravo: Organski uzgojene namirnice, žitarice pune vlakana neka se svakog dan nađu na vašem tanjuru. 

San: Odrasle osobe trebaju 8 sati sna u danu kako bi spriječili opuštanje mišića lica. Manjak sna može uzrokovati podočnjake i podbuhlost. 

Žvakaća guma: Žvakanje žvakaće gume je odličan način vježbanja mišića na licu.

Šminka: Iako neće pomoći da izgubite višak kilograma, uz dobru šminku vaše će lice izgledati mršavije, posebno obrazi. 

Kako se riješiti bora na vratu? Ovi tretmani daju najbolje rezultate

Frizura: Način na koji vežete ili frizirate kosu može puno utjecati na izgled lica. Zbog duge kose lice može izgledati okruglije, pa je kraća kosa dobar izbor. 

Maske od gline: Prirodna maska ​​od organske gline zateže lice i tako sprečava opuštanje kože. Koristite je jednom tjedno za toniranje. 

Odbacite cigarete i alkohol: Zbog alkohola se u tijelu zadržava voda, što uzrokuje otečenost lica. Pušenje cigareta utječe na opuštanje malih borica. 

A. A.

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!