KRON - proizvodi za problematično vlasište

Slika kronlab

Lijepa kosa nije samo ukras glave, već na najbolji mogući način odražava naše duševno i tjelesno zdravlje.

Iako kosa nije osjetljiva, ona je sklop živih stanica, pa će se tako svaki stres organizma na vlasi pod mikroskopom, vidjeti kao jedan zarez ili oštećenje stanica.

Kod zdrave osobe, mnoštvo vlasi čini jedan slap guste, svilene i sjajne kose. Također je i svaka vlas za sebe veoma jaka i brzo raste, ne lomi se i ne puca.

Ako kod sebe primjećujete određene promjene na vlasištu, kao što su pojačano i spadanje, pucanje i slabiji rast kose tada posvetite više pažnje svom duhovnom i tjelesnom zdravlju.

Pošto se ishranom ne unose dovoljne količine vitamina, željeza, cinka, kalcija, C vitamina i određenih enzima (a koje tijelo troši pojačano uslijed stresa, napora, trudnoće) potrebno je dodatnom njegom povratiti izgubljenu kvalitetu vlasi.

Intezivnijom njegom vlasišta, djelujući na mikrocirkulaciju i pojačanu ishranu korijena kose putem koncentriranih biljnih ekstrakata koji su sadržani u biljnom losionu KRON, vrlo brzo ćete uspostaviti izgubljenu ravnotežu i manjak u ishrani kopilacija dlake.

Djelatne supstance sadržane u ekstratu kao što su: kremena kiselina, vitamini A i C, soli kalcija, željezo, mangan, fosfor, magnezij, jabučna, oksalna, akonitna, palmitinska i cerotinska kiselina, prirodni hormoni, tanini i fitosterini, kalamainholin uz azulen i ahilein, dobiveni prirodnim postupkom iz navedenih supstanci bez sintetskih dodataka, mirisa, boja i konzervansa, djeluju trenutno i bez ikakvih štetnih nusdjelovanja, te ne postoji kontraindikacija za korištenje preparata.

NAŠE PROIZVODE MOŽETE KUPITI U DM-u, BIPI, INTERŠPARU i mnogobrojnim ljekarnama.

 Prati nas na Viber Public Chatu!