Uđi u ring s celulitom! LPG Endermologie tretmani za ljepotu i zdravlje

LPG

Muči te narančina kora? Uđi u ring s celulitom i nokautiraj ga! Prijavi se na besplatan pregled kritičnih zona u Zagrebu i okušaj svoju sreću! Svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) pošalji na prijava@ordinacija.hr Primamljive nagrade daruju Body Creator i Elancyl.

LPG Endermologie® centar - Body Creator… što to znači?

Body Creator je prvi centar u regiji koji je uveo ovu učinkovitu metodu borbe s celulitom još 2001. godine, otvorio tržište i bio generalni distributer za ove prestižne aparate. Danas je broj LPG Endermologie centara u Hrvatskoj značajan, iako ne i velik. Činjenica leži u velikom ulaganju u ove prestižne aparate, kao i u konstantnom ulaganju u edukaciju djelatnika koji rade na spomenutim aparatima. Upravo zbog toga, ovu metodu mogu si priuštiti samo renomirani centri koji ulažu u znanje svojih zaposlenih.

Bez educiranih stručnih kadrova nema rezultata koju se s pravom očekuju i koji su mogući. Biti LPG Endermologie centar znači prakticirati najučinkovitiju svjetsku metodu za borbu protiv celulita i biti opremljen tim vrhunskim aparatima. Ova terapija je dokazana u više od 85 znanstvenih studija diljem svijeta i smatra se naukom o stimulaciji stanica koja se prakticira s LPG aparatima. Terapija reaktivira duboke uspavane stanice i na potpuno prirodan način daje vrhunske rezultate.

Endermologie tretmani predstavljaju vrhunsku anticelulitnu terapiju (i još mnogo više od toga) - jedinu koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Terapija se izvodi aparatima LPG CELLU M6, a način izvođenja naziva se lipomasaža.

Tehnologija za ljepotu, wellness, zdravlje i sport

Prvi LPG cellu M6 aparat stvoren je još 1986. godine u Francuskoj. Danas je Endermologie  poznata i priznata metoda koja tretira milijune žena dnevno u svijetu. Između ostalog, i veliki broj slavnih osoba kao što su Madonna, Jenifer Lopez, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Angelina Jolie i druge slavne osobe. Žene nisu jedine koje su probale dobrobiti Endermologie tretmana - i vrhunski muški sportski klubovi imaju ove aparate zbog njihovog važnog terapeutskog djelovanja na mišiće i vezivno tkivo. To je tehnologija za ljepotu, wellness, zdravlje i sport.

Endermologie terapija koja se izvodi putem lipomasaže je lokalizirani tretman što znači da djeluje na tvrdokorne masne naslage na točno ciljanim dijelovima tijela, a to je moguće izvoditi samo s najnovijom generacijom LPG uređaja. Ti uređaji rade tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka i vakuuma koji nježno i učinkovito djeluju na vezivno tkivo i njegove sastavnice, efikasnije od bilo koje ručne anticelulitne masaže.

Vrhunska tehnologija u kombinaciji s educiranim terapeutima osigurava izrazito učinkovite tretmane. Nakon 35 minuta, koliko traje jedan tretman, vidjet ćete značajne promjene i poboljšanje figure, ali i poboljšanje kvalitete kože. Na kraju seta od 13 do 15 tretmana nakupine masnoće i celulita smanjit će se ili potpuno nestati.

Tretmani su potpuno neinvazivni i bezbolni, a njihovi rezultati znanstveno su dokazani - uz terapeutske vrijednosti pružaju i izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa.

Za vrijeme tretmana pacijent oblači specijalnu odjeću (overall) preko koje se tretira zahvaćena zona, a ta odjeća dodatno pospješuje mikro cirkulaciju i osigurava udobnost i higijenu.

Za Body Creator izrazita je čast biti LPG Endermologie centar s desetgodišnjim iskustvom. U tom vremenu kroz terapije Endermologie prošlo je više od 2000 žena što dosta govori o učinkovitosti ove terapije. Ne preostaje drugo nego probati na vlastitoj koži, a investicija u sebe je najbolja investicija. Više o Endermologie tretmanima možete saznati u video prilogu.

U Body Creator centrima možete plaćati gotovinom, čekovima i kreditnim karticama u obrocima. Ako niste sigurni koji je pravi tretman za vas, saznajte više o Body Creator metodama u našim člancima: 

Uđi u ring s celulitom! Upoznaj Body Creator metodu!
Uđi u ring s celulitom! Isprobaj Lipo Jetics tretman!

Zagrebački Body Creator centri za vas imaju posebnu pogodnost: sve osobe koje se prijave na besplatni pregled kritičnih zona imaju šansu osvojiti pet besplatnih serumskih kavitacija i poklon paket Elancyla.

Body Creator centri:

Vodnikova 8, Zagreb – Tel. 01-4812-571
Vrbani, Listopadska 11 – Tel. 3873913
Varaždin, Koprivnička 12, Tel. 232 722
Kralja Alfonska XIII bb, Banja Luka – Tel. 065-62-8406, 065-58-5565
Koper, Vaganelska cesta 10, 059091570

Više informacija potražite na www.bodycreator.com

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!