Uklonite ih muški!

muskarac dlake

Jedna od prvih stvari koje žena primijeti na muškarcu je njegova kosa. Stoga, ukoliko je imate previše, mogli biste razmisliti o depilaciji. Naravno, ne morate odstraniti sve dlake u potpunosti, ali malo dovesti "situaciju u red" nije naodmet.

Za vas smo pripremili nekoliko savjeta o tome kojim biste područjima trebali obratiti pozornost!

Prsa
Ako se volite šetati bez majice, izrazito dlakava prsa mogli bi malo urediti. Nakon što odstranite sve što je stršalo, izgledat ćete čisto i uredno, te ćete konačno moći pokazati mišiće na kojima mukotrpno radite.

Kako je odstraniti: Ako želite dlake želite potpuno ukloniti, probajte s voskom. Ako želite da dlake više ne rastu, elektroliza je tretman za vas. Brijanje prsa je, pak, najbrži način. No, ako je ipak želite zadržati, lagano škaricama odstranite vrhove i sve dlake koje nepotrebno strše.

muskarac-brijanje-1Vrat
Vrat, uši i nos bi trebali biti prioritet, pošto su ti dijelovi tijela uvijek vidljivi. Dlake na vratu, ma koje boje i gustoće bile, svakako biste trebali odstraniti. Time ćete osloboditi vrat i izgledati mnogo urednije. Dlake u ušima i nosu biste trebali redovito odstranjivati.

Kako je odstraniti: Za nos i uši postoje posebni trimeri, dostupni u skoro svim trgovinama. Što se tiče vrata, imate nekoliko opcija: dlake možete obrijati, ili ih odstraniti električnim brijačem, a oni najhrabriji mogu se okušati i s voskom.

Leđa
Leđa su jedino područje na tijelu koje bi trebalo biti bez dlaka. Ovo se pravilo također odnosi i na ramena.

Kako je odstraniti: Zamolite nekoga da vam obrije leđa. Najbolje je upotrijebiti vosak, jer dlake onda neće brzo izrastu natrag. S druge strane, elektroliza će ukloniti dosadne dlake zauvijek.

Prepone
Iako je ovo isključivo vaša osobna odluka, preporuka je da dlakavost na ovom području držite pod kontrolom, a ako želite, i u potpunosti odstranite. Vaša će bolja polovica svakako cijeniti ovakav potez.

Kako je odstraniti: Brijanjem. No, ako se za ovo odlučite, morat ćere redovito ponavljati ovu radnju, jer dlake na tom području jako brzo rastu.

Glava
Ženama se općenito više sviđaju muškarci s uredno ošišanom i počešljanom kosom. Stoga, brinite o svojoj kosi, koristite kvalitetne šampone i redovito posjećujte svog frizera.

Maja Popović

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!