Zavolite svoje tijelo

njega, koza, piling, krema, tijelo

Ponekad maštamo da nam je samopouzdanje na razini svjetskih top modela, a pogotovo u trenutku kada se pogledamo u ogledalo. No kad ne maštamo, situacija je znatno drugačija: od umišljenih naslage celulita na stražnjici do debelih nogu. Uvijek postoji neki razlog zašto nam se neugodno skidati pod upaljenim svjetlima do gola.

Ovakav način razmišljanja nas odvede s pravog puta, a to je činjenica da bi trebali uživati u svom golom tijelu baš onakvom kakvo ono je. Nakon što pročitate ove savjete, bacite te grudnjake koji "podižu" jednom zauvijek!

1. Savršena rasvjeta

Sve znamo što pogledu u ogledalo može učiniti loša rasvjeta (ima li išta gore od pogleda u ogledalo pri isprobavanju kupaćeg kostima u dućanu). Promijenite standardnu lampu pokraj uzglavlja i nabavite neku zagasitih boja. Izbjegavajte plave boje jer vam plava boja, osim što ne pogoduje dobrom izgledu, onemogućava da zaspite. Dodajte svijeće i odmah ćete se osjećati bolje u vlastitoj koži.

2. Budite nježne za dodir

Hranite kožu, osobito kad padnu temperature i koža postane suha. Imajte na umu da kremu nanesete i ujuto i navečer kako bi bili još poželjniji za diranje. Stručnjak za seksualne odnose, Emily Morse predlaže da iskoristite situaciju za još ugode. Možete se mazati i razmaziti istovremeno. Upalite aromatičnu svijeću i uživajte u atmosferi. Opustite se.

3. Nabavite shimmer za dodatni sjaj

Dajte svojoj koži dodatnog sjaja sa shimmerom koji će privlačiti poljupce. Boje shimmera najljepše izgledaju kada su toplih tonova, odnosno, boje kože, meda, karamela, roza, nježno narančasti, zlaćani; bitno je da lijepo prianjaju i ne izgledaju umjetno.

4."Pozlatite" se

Ukoliko se ne osjenčate seksi zbog toga što je sva boja od ljeta nestala, nema ništa loše u tome da iskoristite sprej za samotamnjenje ili posjetite studio za sunčanje. Ovim potezom ćete sakrite male nedostatke na tijelu poput celulita, strija, ožiljaka i izraženih vena.

5. Same sebi budite lijepe

Prethodni savjeti će vam pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži, ali ništa vas neće učiniti tako lijepim kao samopouzdanje. Upoznajte sebe i volite se. I za kraj, još jedan savjet koji bi mogao pomoći: Hodajte goli po stanu. Zašto ne? Nitko vas neće vidjeti, a vi ćete se naviknuti na odraz vlastitog tijela u ogledalu.

A. A.

 Prati nas na Viber Public Chatu!