Total Body Coach: postani vrhunski fitness trener

Total Body Coach (18)

Vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić i Tomislav Dolušić, donose vam jedinstveni fitness tečaj!

Saznajte od vrhunskih stručnjaka sve male i velike tajne vještine koje pravi osobni fitness trener mora imati. Steknite izuzetno fitness znanje u praksi!

Kome je tečaj namijenjen?

Svim punoljetnim fitness entuzijastima, rekreativcima, studentima, trenerima, ali i svima onima koji žele značajno unaprijediti razinu svog znanja o fitnessu. Polaznici će savladati osnovna i napredna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera. Naučit će kako stečeno znanje kvalitetno prenijeti na svoje članove/klijente.

Pogledajte najavu Total Body Coach tečaja s Irinom Čulinović:

Provedba tečaja

Postoje tri stupnja Total Body Coach tečaja. Svaki stupanj zastupljen je sa osam tematskih cjelina i provedi se u formi vikend seminara (subota i nedjelja  od 9 do 17 sati), te deset sati individualne prakse za svakog polaznika u fitness centrima Dream gym i Basic gym one.

Trenažeri i teorijska i praktična znanja/programi zastupljeni po stupnjevima tečaja:

Certifikat 1. stupnja Total Body Coach (Basic Level 1)

Teretana – tradicionalni trening, Freemotion – funkcionalni trening, Crossfit, Kettlebell, Vibracijski trening, Bulgarian Bag, TRX i Nutricionizam. Video

Certifikat 2. stupnja Total Body Coach (Advanced Level 2)

Osobni trener, Medicinke i bučice, SAQ, Indijske palice, Fit box – rekreativni boks, Conditioning RIP:60 & Kettlebell, Bodyweight i Hard core trening – Sandbag. Video

Certifikat 3. stupnja Total Body Coach (Master Level 2)

Boot camp, BOSU & fit ball, Teretana – napredne metode treninga, Powerlifting, Weightlifting, Marketing & management fitness centra, Psihologija u sportu i rekreaciji te Metode zagrijavanja i istezanja.

Kako je prošao prvi TBC tečaj?

Prvi Total Body Coach tečaj održan je od  30. lipnja do 8. srpnja i prošao je u fantastičnoj atmosferi. Trajao je dva tjedna i obuhvatio prvi i drugi stupanj. Prvih 16 polaznika zaslužilo je svoje certifikate velikim trudom i zalaganjem. Više saznajte u članku: Total Body Coach: prvi "diplomci" uspješno završili tečaj

Prvi diplomci

Termine idućih Total Body Coach tečajeva možete pronaći ovdje.

Cijena TBC tečaja/seminara:

1. TBC seminar (level 1,2 ili 3) – 1999 kuna
2. TBC seminara (level 1 i 2) plativo odjednom – 3.499 kuna
3. TBC seminara (level 1,2 i 3) plativo odjednom – 4.499 kuna

Popust je omogućen za studente (15 posto), za rane uplate (do 30 dana ranije - 15 posto), s time da se popusti ne zbrajaju.

Broj polaznika po seminaru je ograničen na 16. Uplata punog iznosa TBC seminara garantira Vam mjesto u željenom terminu dok se ne popuni kvota od 16 polaznika za taj termin.

Kontakt za prijavu:

Tomislav Dolušić, prof. tomislav@dreamgym.hr

Napomena:

TBC leveli moraju se pohađati po redu. Ako zbog nepredviđenih okolnosti niste u mogućnosti doći na plaćeni termin, možete odabrati jedan od idućih slobodnih termina.

Uskoro najavljujemo i Total Body Coach Boot Camp besplatno za sve zainteresirane.

-termini: jedna ili više nedjelja u rujnu na zagrebačkom Jarunu

Sve o ovom izuzetnom i atraktivnom novom TBC programu bit će objavljeno vrlo skoro.

Organizator: Dolka sport d.o.o. Sve novosti vezane uz TBC tečaj potražite na portalu: Totalbodycoach.com.hr i na Total Body Coach - Facebook profilu.

Dodatni bonus: Po završetku tečaja, polaznici će dobiti preporuku Marina i Tomislava prilikom traženja zaposlenja kao fitness trenera, a također će biti upisani na poseban popis osobnih trenera na TBC portalu.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!