FLOU. – uz novu mobilnu aplikaciju odaberi sportsku aktivnost u samo tri koraka

trening, mobitelj, Shutterstock 263132408

FLOU. – uz novu mobilnu aplikaciju odaberi sportsku aktivnost u samo tri koraka

Nova mobilna aplikacija FLOU. omogućuje kvalitetniji sportski život svojim korisnicima. Svojim inovativnim sustavom u današnje digitalno doba, kada je sve povezano i nadohvat ruke, zahvaljujući ekranu lokacijskog pretraživanja uštedjeti će vrijeme i učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor prema odabranim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost dosadašnjoj rutini.

Jedinstvenu sportska aplikacija FLOU. koja će vam putem lokacije uštediti vrijeme, učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor treninga prema vašim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost vašoj svakodnevnoj rutini.

Imate li IOS ili ANDROID, sasvim je svejedno. Mobilna Aplikacija FLOU. podržava oba sustava, a svojom ponudom potiče vas na pokretljivost, najbolju iskoristivost slobodnog vremena, doprinosi poboljšanju zdravlja, pomaže osloboditi vaše tijelo i um te učiniti najbolje za fizičko i psihičko stanje organizma.

Stres od svakodnevnih obaveza i očekivanja, najveći je neprijatelj svih nas. Mobilna aplikacija FLOU. će vam olakšati izbor pri odabiru treninga, potaknuti vas na aktivnost i na kraju učiniti sretnijima i zdravijima. Iskoristite ponudu i bazu sportskih subjekata koji su objedinjeni na jednom mjestu i olakšajte si pri odabiru aktivnosti.

Jedinstvena mobilna aplikacija objedinila je ponudu najboljih centara i instruktora na području grada Zagreba uz svakodnevnu nadopunu te širenje ponude na područje cijele Hrvatske u skorije vrijeme.

Od predstavljanja idejnih početaka stvaranja aplikacije, svoju podršku kao ambasador APLIKACIJE FLOU. pružio je naš proslavljeni plivač i višestruki državni rekorder leđnim stilom Gordan Kožulj.

Besplatna Aplikacija FLOU. za Android mobitele dostupna je za skidanje na Google play trgovini, a za IOS mobitele na App Storu.

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!