Revitalizirajte se našim darom: Natural MSM-om u prahu

natural msm u prahu organskih 7

Jesenske su temperature ostavile trag na vašem imunitetu, licu i koži? Imamo pravo rješenje za sve ove tegobe - nešto uz čiju pomoć ćete se u potpunosti revitalizirati! Poklanjamo vam Natural MSM u prahu, mineral zdravlja i ljepote.

MSM (metil sulfonil metan) je oblik organskog sumpora, jednog od najvažnijih minerala u ljudskom tijelu. Sudjeluje u proizvodnji novih stanica, kolagena i elastina, apsorpciji vitamina, održavanju zdravih zglobova, tkiva i mišića te pri uspostavi acidobazne ravnoteže. Učinkovit je kod osteoartritisa, sjajan je za sportaše jer pomaže pri bržoj i učinkovitijoj regeneraciji tijela, a pogodan je za njegu kože jer joj vraća vlagu koju ona gubi s godinama.

Uz sve dobrobiti koje MSM donosi za zdravlje i kožu, on je također važan i za rast zdrave kose i noktiju. Njegovom konzumacijom se detoksificira organizam, što pospješuje izlučivanje raznih alergena i patogena. MSM se zbog svih svojih karakteristika također naziva i mineralom ljepote. Više o MSM-u i njegovoj konzumaciji pročitajte u članku MSM - mineral zdravlja i ljepote.

Natural MSM u prahu dobiven iz kore skandinavskih borova možete naručiti putem web shopa specijaliziranog za biljne i organske proizvode – Organskih7.hr i u web shopu Ordinacija.hr. Mi ćemo jednog sretnika razveseliti njegovom dozom zdravlja i ljepote!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!