Tomary

ruke, nebo, energija, zivot

Tvoja energija izlazi van i dodiruje sve drugo, a sve drugo svojom energijom dodiruje tebe. Tu se događa nešto zanimljivo. Na određenoj udaljenosti između tebe i svega ostaloga te se odašiljane energije susreću.

Radi življeg opisa zamislimo dvoje ljudi u sobi. Nalaze se u udaljenim krajevima prostorije. Nazovimo ih Tom i Mary.

Tom odašilje energiju u svemir u krugu od 360 stupnjeva. Neki od tih energetskih valova pogode Mary.

Istovremeno, Mary odašilje energiju koja pogađa Toma.

Te se energije susreću na pola puta između Mary i Toma.

Tu se energije ujedinjuju (a sjeti se fizike da se energija može mjeriti, osjetiti) i stvaraju novu energijsku jedinicu koju ćemo nazvati "Tomary". To je energija kombinirana od Toma i Mary.

Tom i Mary bi tu energiju mogli nazvati Tijelo Između Nas, jer to je baš to – tijelo energije s kojim je oboje povezano, koje oboje hrane emitiranjem svoje energije i koje vraća energiju svojim "sponzorima", kao po nekom naftovodu u Matrici.

Tom i Mary, stojeći na udaljenosti mogu fizički osjetiti što se zbiva na Matrici. Oboje privlači to iskustvo. Oni istovremeno žele krenuti jedno prema drugome!

Tu na scenu stupa "trening", naučeno. Naučeni su da se obuzdaju, da ne vjeruju osjećajima, da ne žude, da se suspregnu.

Ali duša odmah sada želi upoznati "Tomary"!

Ako to dvoje ima sreće, odbacit će strahove i vjerovati da je važna jedino ljubav.

Sada su nepovratno privučeni Tijelu Između Njih. TOMARY su već metafizički iskusili i Tom i Mary će ga željeti iskusiti i fizički. Pa će se približiti, ali ne krenuvši jedno prema drugome. Tako to izgleda slučajnom promatraču. Oboje njih pokušava doprijeti do TOMARY. Oni nastoje doći do tog mjesta Božanskog jedinstva koje već postoji između njih. Do mjesta za koje već znaju da su oni Jedno i kako to izgleda Biti jedno.

Tako se oni kreću prema tom "osjećaju" koji imaju i što se više približavaju energija koju oboje odašilju prema TOMARY prelazi kraći put i biva sve jača.

Oni prilaze još bliže. Što kraća udaljenost, to jači intenzitet. Opet se primiču i opet intenzitet raste.

Sada su udaljeni svega metar – dva. Tijelo Između Njih se usijava. Vibrira strašnom brzinom. "Veza" s TOMARY  je gušća, šira, sjajnija, gori od prijenosa nevjerojatne energije. Kaže se da to dvoje "gore od želje". Oni zaista gore!

Prilaze još bliže.

Sad se dodiruju.

Osjećaj je gotovo nepodnošljiv. Divan. Na mjestu dodira osjećaju svu energiju TOMARY, svu složenu snažno ujedinjenu materiju svojeg Usloženog Bića.

Ako se otvorite najjačoj osjećajnosti, bit ćete u stanju osjetiti tu složenu divnu energiju koja titra pri dodiru. Ponekad će to titranje prodrijeti kroz vas ili se manifestirati kao vrućina na mjestu dodira ili po cijelome tijelu, a skoncentrirana je duboko u vašoj donjoj čakri, energijskom centru.

Tu će gorjeti posebnim intenzitetom, pa se za Toma i Mary u tom stanju kaže da "gore jedno za drugim" ili da su "uspaljeni"!

Sada se dvoje zagrli i još smanjuje jaz koji ih je dijelio. Tom i Mary i Tomary zauzimaju gotovo isti prostor. Tom i Mary mogu osjetiti Tomary između sebe i žele prići još bliže, doslovce se stopiti s Tomary. Žele postati Tomary u fizičkom obliku.

Ja sam muško i žensko tijelo stvorio tako da to mogu učiniti. U tom trenutku tijela Toma i Mary spremna su da to učine. Tomovo tijelo je sada spremno da doslovce uđe u Mary. Njeno tijelo doslovce je spremno da primi Toma u sebe.

Titranje, žarenje je sada više nego snažno. Neopisivo je. Dva fizička tijela se sjedinjuju. Tom i Mary i Tomary postaju jedno tijelo.

Energija još teče između njih. Žustro. Strasno.

Oni dahću. Oni se gibaju. Ne mogu se nasititi jedno drugoga, ne mogu doprijeti dovoljno blizu jedno drugome. Žele doprijeti još bliže. BLIŽE!

Oni eksplodiraju, doslovce i njihova se fizička tijela grče. Vibracije im dopiru do vrhova prstiju. U eksploziji svoje otvorenosti upoznali su Boga i Božicu, Alfu i Omegu, Sve i Ništa, Bit Života i Iskustvo Onoga koji Jest.

Postoji  i fizička kemija. Dvoje je postalo Jedno – jer često se od dvoje stvori treće  biće u fizičkom obliku.

Stvori se oličenje TOMARY. Meso njihova mesa. Krv njihove krvi.

Oni su doslovno stvorili život!

Nisam li rekao da ste vi bogovi?!

 

"Razgovori s Bogom, 2", Neale Donald Walsch, str. 80. VBZ Zagreb. 1999.

 Prati nas na Viber Public Chatu!