5 stvari koje ženu čine seksi

zavodenje, krevet, seks, donje rublje

Iako seksualnost isijava iznutra, postoji nekoliko vanjskih čimbenika koji uvelike utječu na to hoće li se žena osjećati seksi ili ne.

Poradite na njima i hodajte kroz svijet samouvjerene i seksi.

1. Figura

Nije tajna da ako imate čvršće i zgodnije tijelo da ćete se u njemu osjećati bolje. Ipak – seksi osjećaj leži u glavi, zato je prije svega bitno voljeti svoje tijelo. Ako to nije slučaj, pokušajte vježbati svakodnevno, makar malo. Rezultati će biti vidljivi, a vi ćete se nakon aktivnosti i tuširanja osjećati bolje, ispunjenije i seksi.

2. Sređenost

Jeste li primijetili da se kada izađete iz frizerskog salona s novom frizurom osjećate bolje? Ljudi vas gledaju na ulici dok prolazite, a razlog tome je što ste se sredili, zračite jer se osjećate lijepom i to se osjeti. Zato, ako uložite nešto vremena u frizuru, make up i garderobu, zbog tuđih poželjnih pogleda osjećat ćete se više seksi. Ne zaboravite na parfem!

3. Samouvjerenost

Napadnost se često miješa sa samouvjerenošću. Napadna i agresivna žena nije seksi, već je to ona koja je samouvjerena i ženstvena. Hodajte uspravno, zauzmite se za svoje stavove i odašiljajte vibru – sama sam se sebi dovoljna, ali pritom i nježna. To je izrazito seksi.

4. Usne

Posebnu pozornost obratite na usnice jer one su izrazito senzualan dio tijela. Neka budu putene, njegovane s puno sjajila ili ruža u boji mesa.

Kako do lijepih i mekanih usana?

5. Oči i pogled

Ništa nije više seksi od pogleda. U većina anketa muškarci se izjašnjavaju kako su im oči prve na listi seksi dijelova tijela.

Zato nabacite nekoliko slojeva maskare kako bi vaše trepavice zablistale svojom duljinom i gustoćom i zavodljivo duboko pogledajte muškarca kojeg želite.

Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!