Nemate vremena za seks?

Seks, par

Ne sjećate se kada ste zadnji put doista imali vremena uživati u seksu? Za parove koji gube utrku s vremenom i svakodnevnim obvezama tu je seks na brzaka. Ako ga izvedete na dobar način, osvježit će i vas i vezu.

Seks

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast. Jedino što trebate znati jest kako izvući najviše iz malo vremena koliko vam je na raspolaganju. Donosimo nekoliko savjeta uz koje možete maksimalno uživati u seksu na brzaka.

Osjećajte se seksi cijeli dan

Prštite samopouzdanjem! Slika koju imate o sebi, važna je za to kako se osjećate u vlastitoj koži. Što si više komplimenata date, osjećat ćete se privlačnijima kada se seks pojavi na repertoaru - čak i ako niste u reprezentativnom vizualnom izdanju.

Uvijek budite raspoloženi

Kada osjetite želju za seksom na brzaka, preskočite spavaću sobu i potražite nova mjesta - ured, kuhinja, auto ili javno mjesto. Nova i riskantna mjesta ponekad su najbolja predigra jer nepoznati predmeti i okolina bude osjetila i raspaljuju strasti. Zato što je "zabranjen", prilikom seksa na javnom, ali diskretnom mjestu, više se fokusirate na svaki dodir, zvuk i miris, a adrenalin raste. Rezultat? Ssvaki poljubac i dodir djeluje elektrizirajuće.

MasažaI "emocionalni kvikiji" su dobri

Nisu svi kvikiji usredotočeni na zadovoljavanje seksualne požude.Ponekad se može raditi o namjernom načinu dubljeg zbližavanja s partnerom. Probajte sljedeću metodu (bez smijanja, molimo): legnite pored partnera, licem okrenutim prema njemu i položite desnu ruku jedno drugome na srce. Stručnjaci tvrde kako vas zadržavanje ove poze dovodi u fizičku harmoniju i stvara snažan, trenutni poriv za vezu i ljubav. 

Očekujte jako puno

Ako se osjećate seksi i očekujete skori susret sa partnerom, ne škodi zamisliti vrući scenarij u glavi, prije nego se on doista dogodi. Vizualiziranjem intimnosti, prije samog čina seksa, pojačat ćete uzbuđenje i biti bliže seksualnom zadovoljenju. Istraživanja su pokazala kako zamišljanje sebe u seksi situacijama može stimulirati neke seksualne osjećaje kao da su stvarni.

D.Š.

 Prati nas na Viber Public Chatu!