Saznajte kakav je u krevetu iz ponašanja

par, masaza, seks

Izašli ste nekoliko puta, stvari postaju intenzivnije i vas zanima kakav će on biti u krevetu.

Seksualna terapeutkinja Laura Berman, autorica Knjige ljubavi, dešifrirala je neke od najčešćih vrsta ponašanja prema kojima možete predvidjeti seksualne navike "svježeg" partnera.

Ovisan je o SMS-u

Dobar znak je da je vjerojatno vješt sa rukama, ali ako se njegov mobitel stalno nalazi između vas dvoje, to bi mogao biti problem. Veća povezanost s mobitelom znači manja povezanost s vama, tvrdi terapeutkinja Berman.

"Postoji epidemija blage ovisnosti o tehnologiji koja apsolutno smeta intimnosti. Što više vremena vaš dragi provodi šaljući SMS-ove, to će manje komunicirati s vama. Ako ga virtualni svijet uvijek ometa, neće se baš uživjeti u seks", ocijenila je Berman.

Metroseksualac

Vaš dragi koristi gel za kosu, serum za kožu ispod očiju, noćnu kremu, dnevnu kremu, losione za njegu tijela... Čini vam se kako ima više bočica u kupaonici nego vi.

"Ako se uvijek uljepšava, možda će ispasti da je više seksualno orijentiran na sebe nego na vas", smatra terapeutkinja Laura Berman. To je onaj tip muškarca koji se voli promatrati u ogledalu, umjesto da promatra vas dok se seksate.

Naravno, ne mora nužno biti da svaki muškarac koji obraća pažnju na svoj izgled pruža manje pažnje svojoj partnerici ispod plahte, međutim, shvatite ovaj znak kao dobro upozorenje.

Odbija podijeliti obrok

Dijeljenje obroka i zajedničko hranjenje može biti senzualno i erotično iskustvo, ali ako nije voljan s vama podijeliti svoje predjelo od kojeg vam cure sline, možda će biti manje sklon pružiti vam zadovoljstvo u drugim situacijama.

"Neće puno davati u spavaćoj sobi, više ga zanima biti taj koji dobiva nešto", tvrdi stručnjakinja za veze.

Pazi na svoj novčanik

Pratite dobro ostavlja li napojnicu konobaru kada jedete u restoranu i je li spreman ponuditi se platiti račun. Ako je škrt kada je u pitanju novac, može biti da je i škrt u drugim područjima. Jednako tako, pripazite na neoprezne rastrošne tipove, koji neće ni trepnuti, a potrošit će pola svoje plaće na kocku. "To je znak neodgovornosti, a ta je osoba moguće neoprezna u vezi spolne zaštite", upozorila je Berman.

Ne voli eksperimentirati

Nikako ga ne možete nagovoriti za večeru u meksičkom restoranu, kineska mu se hrana baš i ne sviđa, a najradije bi za bilo koji obrok jeo pizzu, hamburger ili ćevape – "pravu mušku hranu".

Ako vaš dragi nije sklon istraživanju kulinarskih tradicija drugih zemalja, moguće je da neće biti ni privučen isprobavanju novih stvari u spavaćoj sobi.

Moguće je nefleksibilan kada govorimo o položajima, a od pomisli da bi vi htjeli "krstiti" svaku prostoriju svog stana, a možda i balkon, najradije bi pobjegao glavom bez obzira.

"Ako eksperimentiranje s hranom koja ne spada u njegovu zonu utjehe, ili prepuštanje inicijative vama, dovodi njegovu muževnost u pitanje, od njega očekujte misionarski položaj i dominaciju u krevetu", tvrdi Laura Berman.

Privatnost prije svega

Parovi koji plaze jedno po drugome i ne mogu preživjeti tri minute bez (slinavih) pusica većini prolaznika su ljigavi, ali što je loše s držanjem ruke? Muškarci koji ne mogu otvoreno pokazati svoje osjećaje mogli bi se pokazati problematičnima u spavaćoj sobi.

"Možda je manje u dodiru sa svojim tijelom, a ostvarenje tjelesnog dodira ga dovodi u nelagodnu situaciju. Njegov će stav naštetiti vašoj romantici – neće biti vrlo senzualan ljubavnik", primijetila je seksualna terapeutkinja Berman.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!