Sprej pomaže "prebrzim" muškarcima

stoperica

Ispitanici koji su posprejali svoju opremu trajali su pet puta dulje u krevetu, osjećali veću kontrolu, a seks je bio znatno bolji.

Pomoć muškarcima koji su prebrzi u krevetu stiže u obliku spreja koji otupljuje osjećaj. Sprej, radnog naziva PSD502, sadrži kombinaciju dvaju lijekova koji umanjuju osjećaj stimulacije. Partneri tako mogu stati na loptu i produljiti svoje seksualno iskustvo.

Istraživanje djelotvornosti spreja uključivalo je 256 muškaraca koji su patili od prerane ejakulacije. Oni koji su svoju "opremu" posprejali pet minuta prije spolnog odnosa, uspjeli su peterostruko odgoditi ejakulaciju!

sretan parNe samo da stvar nije bila gotova za par minuta, nego su sretni ispitanici rekli kako su osjećali veću kontrolu, seksualno zadovoljstvo i manje količine stresa. Prema službenoj definiciji, prerana ejakulaciju dogodi se unutar jedne minute nakon penetracije i veliki je izvore stresa i potištenosti muškaraca.

"Prerana ejakulacija može imati strašno negativan utjecaj na emocionalne i seksualne živote muškaraca i njihovih partnerica. Trebamo raditi u smjeru pronalaska lijeka za taj problem, a ohrabrujući rezultati ovog spreja su korak u pravom smjeru", tvrdi profesor Stanley Althof, glavni istraživač.

Tvrtka koja proizvodi ovaj sprej poslat će zahtjev Američkoj upravi za hranu i lijekove kako bi mogla dobiti licencu distribucije. Liječnici bi ga propisivali na temelju recepta.

Saznajte sve o ovom poremećaju u članku psihijatra i seksualnog terapeuta dr. med Gorana Arbanasa: Prijevremena ejakulacija (eiaculatio praecox).

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!