Svaka deseta žena glumi orgazam!

usne, sminka, orgazam

Čak je 48 posto Britanki odglumilo seksualni klimaks kad-tad u životu, pokazali su rezultati najnovije ankete. Čini se kako su Oscari ove nedjelje otišli u krive ruke, s obzirom da devet posto anketiranih žena glumi orgazam SVAKI PUT kada vodi ljubav!

Od ovakvih bi se rezultata čak i najsamopouzdaniji ljubavnici posramili i zapitali: "Je li ikada glumila samnom?". Šanse su da je jedna od njih deset vješto dobro odglumila vrhunac strast, i to je radila redovito.

Sedam posto je odlučilo uzeti stvar u svoje ruke (ne mislimo na masturbaciju) i prekinulo vezu jer nisu pronašle seksualnu sreću, a samo je svaka deseta ispitanica priznala partneru u kojem grmu leži zec.

Ako se niste do sada zabrinuli, promislite bolje, jer je svaka peta žena nezadovoljna svojim seksualnim životom – 16 posto se žali na nedostatak predigre, a 11 posto smatra da njihov partner doživi orgazam prebrzo.

Jedna od metoda pokušaja uživanja u neispunjujućem seksu s partnerom je maštanje o nekoj drugoj osobi za vrijeme vođenja ljubavi, čemu je pribjegla svaka peta ispitanica (najčešće se radilo o poznatom glumcu ili prijatelju).

"Ne ovisi sve o muškarcima, jer žene trebaju više komunicirati sa svojim partnerima kako bi im dale do znanja da su nezadovoljne i što zaista žele. Iako se može otpisati umoru i stresu, ako muškarac ne radi nešto na pravi način, neće znati gdje griješi ako mu netko to ne kaže", stao je u obranu muškaraca glasnogovornik tvrtke koja je naručila anketu.

Ako je i vaš seksualni život utihnuo, preporučujemo nekoliko savjeta kako da ponovo otkrijete jedno drugo!

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!