Sigurnost i sreća djeteta su na prvom mjestu

Sretna djeca baloni areno

Kada se radi o našim najmlađima često smo spremni platiti više no što bismo izdvojili za sebe. Zbog toga vam, za slatke muke odabira, Magic baby poklanja poklon bon u vrijednosti 200 kuna.

Hrvatski lanac dječje opreme - Magic Baby - sa više od 25 godina iskustva u proizvodnji i prodaji dječje opreme čine Magic Baby Webshop i trgovine . Ovaj vodeći zastupnik svjetskih brandova asortimana za bebe donosi vam sve potrebno za vaše dijete na jednom mjestu.

Magic Baby trgovine dječje opreme nalaze se na 14 lokacija u svim većim hrvatskim gradovima (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Šibenik, Dubrovnik, Osijek, Slavonski Brod, Varaždin). Trgovine se nalaze u shopping centrima i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent te široka ponuda dječje opreme i igračaka i svih ostalih proizvoda za bebe i malu djecu. Na Internetu su zastupljeni vlastitom web shop prodajom na stranici www.magicbaby.hr koja ima besplatnu dostavu do vaših vrata.

Magic Baby trgovine i webshop obilježavaju 50 godina autosjedalica te daruju 20% popusta na sve Britax/Römer autosjedalice do 31. srpnja 2016.

Kroz rad sa najslađom populacijom, u stalnoj su potrazi za novitetima te stoga prate trendove i inovacije u svijetu dječjih proizvoda. Kroz informacije na Internet stranici i društvenim mrežama, Magic Baby pridonosi svojim novostima i savjetima najtežem i najodgovornijem životnom zadatku - roditeljstvu.

 Prati nas na Viber Public Chatu!