Avon predstavio revolucionarno rješenje za borbu protiv celulita

Avon

Kozmetička kuća Avon predstavila je Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions koji revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

jAvon je otkrio da revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Ujedno, sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti - glavnog izvora celulita - u manje dijelove.

Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

"Avon, kao kompanija za žene, uvijek nastoji ženama pomoći da otkriju prirodnu ljepotu te im time podariti samopouzdanje. Anticelulitni tretman s karambolom, revolucionaran proizvod za sve žene koje se bore s tvrdoglavim celulitom, čini upravo to“, rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica za odnose s javnošću i oglašavanje za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

lDa su vidljivost i intenzitet celulita smanjeni u samo dva tjedna korištenja Avonovog tretmana s karambolom u istraživanju percepcije potrošača potvrđuje čak 76 posto ispitanih žena, dok 74 posto njih ističe da je smanjena vidljivost čak i najtvrdokornijeg celulita. Štoviše, 78 posto ispitanih žena tvrdi da su nakon dva tjedna uporabe ovog tretmana dovoljno samopouzdane da bi mogle odjenuti bilo što.

Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 4 po cijeni od 55 kuna uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga.

Osim Intenzivnog anticelulitnog tretmana s ekstraktom karambole, iz linije Avon Solutions dostupni su i Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela koji učvršćuje kožu i sprječava stvaranje celulita (95 kuna), Anticelulitni tretman s trostrukim masažerom koji zaglađuje kožu i umanjuje efekt narančine kore (95 kuna), Tretman protiv strija koji zaglađuje i umanjuje njihovu vidljivost (79 kuna) te Gel za toniranje grudi koji ih podiže i učvršćuje (59 kuna).

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!