Capsiplex tablete za mršavljenje konačno stigle u Hrvatsku!

Capsiplex

Jedan od svjetski najcjenjenijih i najučinkovitijih preparata za mršavljenje, konačno se pojavio na policama hrvatskih ljekarni!

Jedna kapsula Capsiplexa sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, kao 40 minuta bicikliranja ili kao 80 minuta hodanja! Ova nova tehnologija mršavljenja bazirana je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima.

kNajvažniji i najzastupljeniji sastojak je chilli ili crvena ljuta papričica. Kapsikum (naziv chillijevog ekstrakta), je već godinama poznat liječnicima po svojoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam. Jedini izazov bio je napraviti preparat koji će dozvoliti sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez nadraživanja probavnog trakta.

S Capsiplexom je postignuto upravo to. Prekretnica se pojavila u novom, patentiranom rješenju posebnog načina pripreme i proizvodnje kapsule Capsiplexa. Jedinstvena kombinacija balastnih, nosivih i pomoćnih tvari, te obloge kapsule omogućili su da se ona rastapa tek nakon što prođe kroz želudac. Niski pH želuca je ne rastapa tako da se ona aktivira tek nakon što izađe iz želuca, u području u kojem kapsikum nema nadražujuće djelovanje

kCapsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

Veliku učinkovitost Capsiplexa prepoznala je i svjetska filmska industrija. Samo neke od velikih hollywoodskih zvijezda koje koriste Capsiplex su: Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex - dostupan u svim boljim hrvatskim ljekarnama.

Više informacija potražite na www.capsiplex.hr

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!