Metasys - vaš saveznik na putu do idealne težine!

metasys, zena1

Metasys je 100 posto prirodan, klinički dokazan i svjetski poznati preparat koji kroz svoj tromjesečni program korištenja omogućava gubitak pet do sedam kilograma tjelesne težine, smanjuje obujam struka i do četiri centimetra te potiče stvaranje čiste mišićne mase.

Ritam života u kojem vrijeme postaje najdragocjenija valuta, a stres gotovo epidemija, ima kumulativan učinak na zdravlje koji se manifestira viškom kilograma, lošim tenom, poremećenim metabolizmom i visokom dozom grižnje savjesti jer znamo da naše tijelo zaslužuje samo najbolje.

Upravo zato je velika vijest što je od sada u svim ljekarnama dostupan Metasys, 100 posto prirodan, klinički dokazan i svjetski poznati preparat s trostrukim blagotvornim učinkom: topi kilograme, potiče ljepotu kože, kose i noktiju i čuva vaše zdravlje.

Snaga i učinkovitost njegovog djelovanja pakirana je u obliku kapsula s ekstraktom najkvalitenijeg zelenog čaja na planeti, biljke čije su višestruke razine pozitivnog djelovanja na organizam do sada potvrđene stotinama uglednih studija.

Samo djelovanje Metasysa dokazano je rezultatima pet nezavisnih velikih međunarodnih istraživanja na kojima je tijekom perioda od četiri godine radilo 60 znanstvenika i liječnika.

Metasys kroz svoj tromjesečni program korištenja omogućava gubitak pet do sedam kilograma tjelesne težine, smanjuje obujam struka i do četiri centimetra, a potiče i stvaranje čiste mišićne mase, bez obzira je li riječ o muškom ili ženskom organizmu.

Zeleni čaj je jedan od najbogatijih izvora antioksidansa, superheroja našeg organizma, a korištenjem Metasysa ovi superheroji već za 45 dana počinju ubrzano uklanjati slobodne radikale iz tijela -  rezultat je usporeno starenje, pomlađivanje kože te zdravija struktura i sjaj kose i noktiju.

Aktivne tvari Metasys-a potaknut će i izgaranje viška masnih naslaga i pretvarati ih u novu energiju, jednakim intenzitetom kao da ste trčali pola sata dnevno.

Metasys se savršeno uklopio i u životni stil Barbare Radulović, zagrebačke voditeljice i izvršne producentice čija se pozitivna i zdrava energija vidjela u svakom koraku tijekom sudjelovanja u “Plesu s zvijezdama”.

"Metasys koristim svaki dan i pomaže mi u održavanju moje idealne težine, a kosa i nokti mi nikad nisu bili ljepši", rekla je Barbara kojoj su u brizi i očuvanju zdravlja glavni izbor uvijek recepti koje je napisala priroda.

A upravo je Metasys jedan od najboljih recepata prirode koji je potvrdila i znanost.

Više informacija potražite na www.metasys.hr

 Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!