Otopite salo s trbuha u tri koraka

Debljina, kilogrami, pretilost, salo, mesavljenje

U potrazi ste za jednostavnim, nekompliciranim i brzim načinom za topljenje sala s trbuha? Predstavljamo vam tri jednostavne metode koje će vas do ljeta osloboditi neuglednog "šlaufića".

1. Jedite više proteina

kOvaj uvjet možete ispuniti ispijanjem proteinskih napitaka, kao i konzumacijom nemasnog mesa poput piletine, puretine ili pak ribe. Nabrojene vrste sadrže proteine bez toksičnih sastojaka, za razliku od crvenog mesa. Za najbolji bi rezultat bilo poželjno iz prehrane popuno izbaciti ili značajno smanjiti konzumaciju crvenog mesa.

2. Zaboravite na trbušnjake

Ako mislite kako za skidanje sala s trbuha morate svakodnevno nekoliko sati marljivo vježbati u fitness centru, ili na nekoj spravi, varate se. Kako biste na brz način otopili salo s trbuha, morate iz temelja promijeniti prehrambene navike i koncentrirati se na prirodan način funkcioniranja organizma. Fizička aktivnost će dakako dodatno pomoći.

3. Pijte više vode

Kad povećate unos proteina, vaš će organizam zahtijevati i više vode. Ona će iz vašeg organizma istjerati višak toksina, ali i sala. Veća količina vode će pomoći normalom funkcioniranju vašeg organizma te protoku hranjivih tvari kako biste ostali zdravi. Voda će uz to, otopiti salo s trbuha.


K. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!