Stati u stare traperice je bolje od seksa!

traperice, kile, debljina, mrsavljenje

Skoro 30 posto Britanki ne mašta o seksu na plaži s Bradom Pittom, nego o oblačenju prastarih traperica u koje više ne stanu!

Proizvođač pahuljica Special K proveo je anketu među 2.200 Britanki, koje su upitane kako bi se osjećale kada bi mogle obući stari par traperica u koje više ne stanu. Čak je 29,1 posto odgovorilo da bi taj osjećaj bio bolji od seksa, a 28,9 posto bira taj osjećaj pred promaknućem na poslu. Loša vijest za muškarce: svaka bi deseta žena radije stala u svoje stare traperice nego bila zaprošena!

Rezultati ankete su pokazali kako trećina žena ne mašta o seksu s ljepotanima kao što su George Clooney, Christian Bale ili Brad Pitt, nego o svojim starim levisicama, tj. svom tijelu u tim starim trapericama.

"Ovo pokazuje kakav nalet endorfina žene dobiju kada ostvare svoj cilj i stanu u svoje stare traperice", tvrdi Laura Bryan u ime naručitelja ankete.

Čak je 35 posto ispitanica priznalo kako u ormaru još uvijek čuvaju taj stari par traperica u nadi kako će im možda jednoga dana i poći za rukom navući ih i ponosno se prošetati ulicom. One su tajno oružje motivacije kada je u pitanju borba s kilogramima!

U prosjeku žene posjeduju pet pari traperica, a deset posto ispitanica tvrdi kako su njihove traperice nadživjele njihove najduže veze s muškarcima.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!