Upoznajte Nupo proizvode za mršavljenje!

Nupo

Osnovna ideja za Nupo bila je revolucionarna: nov i pozitivan pristup mršavljenju, koji daje korisniku moć da kontrolira svoje kilograme, a tako i izgled svoga tijela. Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji se sastoji od samo 115 kalorija.

S ambicijama u potrazi za postavljanje novih standard produkta za mršavljenje, razvijena je bila inovativna Nupo dijetalna prehrana u vrlo niskoenergetski dijeti (VLCD - Very Low Calorie Diet) s kojom osoba unese manje od 800 kalorija, a tijelu nudi sve što treba, sve esencijalne vitamine, minerale ​​i prehrambena vlakna.

Ana Begić

"Nupo je prehrana kakvu sam dugo tražila i sve što mome tijelu treba za učinkovit gubitak kilograma. Nupo mi u potpunosti odgovara u okusima i vrlo je prikladan za moj stil života", rekla je glumica Ana Begić.

Nupo prehrana se može podijeliti u tri skupine:

Nupo dijetalna prehrana – Nupo Dijetalni napitci i Nupo Dijetalne juhe su hrana za posebne prehrambene potrebe za dijetalnu prehranu bolesnika sa srednje teškom i teškom pretilošću, koja se upotrebljava kao jedini vid hrane kod vrlo niskoenergetskih dijeta do 800 kalorija, a namijenjena je osobama s indeksom tjelesne mase većim od 30 kg/m2 ili 27 kg/m2, ako su već prisutne druge udružene bolesti (visok krvni tlak, diabetes tipa 2, itd.).

Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji se sastoji od samo 115 kalorija, a osoba kroz šest porcija dobiva sve vitamine, minerale, prehrambena vlakna koje tijelo treba. Nupo napici ili juhe se pripremaju tako da pomiješaš Nupo u prahu 2,5-3 decilitra vode. Nupo dijetalni napitci dostupni su s okusom čokolade, bijele kave, jagode i mango/vanilija.

Nupo zamjena obroka, Nupo Shake u tetrapaku i Nupo pločice služe kao zamjena za pojedinačni obrok, koji se koristi samo za zamjenu jednog do maksimalno dva glavna obroka dnevno. Nadomjestak obroka sadrži oko 200 kalorija po obroku i odmah je spreman za konzumaciju.

Nupo užina – Nupo Snack Bar su hrskave i slatke pločice, s kojima će tvoji "prekršaji" imati manje posljedica. Sadrže samo 99 kalorija, ali  mogu zadovoljiti i najvećeg sladokusca.

lNupo filozofija prehrane

  • NUPO prehrambeni prah (Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe) koji sadrži sve što je tijelu potrebno za zdrav i učinkovit gubitak tjelesne težine u vrlo niskokaloričnoj dijeti (800 kcal) i optimalnim sastavom hranljivih tvari.
  • Dokazana je učinkovitost u više od 50 kliničkih studija, čime je postala znanstveno najutemeljenija dijetalna prehrana u prahu na svijetu za korištenje u vrlo niskokaloričnim dijetama
  • Sustav kockica omogućuje postojanu kontrolu nad unosom kalorija iz ostale hrane koju je dozvoljeno konzumirati uz Nupo prehrambeni prah 6 porcija dnevno, tako da ne moraš reći "ne" hrani koja obično nije dozvoljena u drugim dijetama.

Nupo dijeta može temeljiti isključivo na Nupo prehrambenom prahu 6 porcija dnevno u vrlo niskokaloričnoj dijeti (800 kalorija), no može biti i dijeta s kombinacijom uobičajene hrane (voće, povrće, meso, manje užine ili s tvojom omiljenom hranom) i Nupo prehrambenog praha. Tako je došlo do nastanka sustava kockica koji omogućuje zadržavanje kontrole nad unosom kalorija jer se konzumiraju prave vrste hrane, dopuštene uz konzumaciju prehrambenog praha.

lSustav kockica je obrazovni sustav koji istovremeno omogućuje slobodu izbora za vrijeme dijete i osigurava kontrolu nad situacijom; korisnici se automatski nauče koje vrste hrane sadrže puno kalorija, a koje malo. S ovim znanjem ćeš puno lakše promijeniti svoje prehrambene navike za vrijeme Nupo dijete kao i nakon nje - ovo je važno jer ako se opet preuzmu stare prehrambene navike, ponovno ćeš se početi debljati i to iz točno istih razloga kao i prije dijete. Drugim riječima, korištenjem sustava polja steći ćeš puno bolje razumijevanje hrane i kalorija.

Zato je po izboru korisnika Nupo najprilagodljivija dijeta na svijetu!

Rezerviraj svoj termin savjetovanja i isprobaj Nupo u ljekarni, a stručna osoba će ti na temelju mjerenje složiti plan mršavljena i biti podrška do samog cilja.

Nupo call centar za pomoć korisnicima: 01 550 3500

Posjeti Nupo na Facebooku i Nupo shop.

 

Ordinacija.hr

From    Subject    Received    Size    In Folder    Categories    
Zoran Cvijić    FW: Nupo screenshot    13:48    9 MB    Inbox       

 Prati nas na Viber Public Chatu!