Uži struk, veće grudi - što bi on promijenio na vama?

Plasticna operacija

Novo britansko istraživanje otkrilo je kako čak četvrtina muškaraca ne bi imala ništa protiv da se njihove partnerice podvrgnu plastičnoj operaciji u svrhu postizanja atraktivnijeg izgleda. Liposukcija je na vrhu popisa njihovih želja, a slijedi povećanje grudi. Ipak, većina ispitanika to nikada ne bi priznala partnerici.

Rezultati novog istraživanja pokazali su kako četvrtina muškaraca (24 posto) želi da se njihova partnerica podvrgne plastičnoj operaciji kako bi izgledala bolje. Liposukcija je pritom, po izboru muškaraca, najpoželjnija, s 54 posto glasova, a slijede povećanje grudi, dentalna kirurgija, korekcija nosa i tretman botoxom.

Na pitanje: "Želite li da vaša partnerica ode na plastičnu kirurgiju kako bi izgledala atraktivnije?", 24 posto ispitanika odgovorilo je pozitivno – da! Petina muškaraca (19 posto) nije bila sigurna, dok je 19 posto ispitanika reklo kako ne želi da njihove partnerice potraže pomoć estetske kirurgije.

Studija koja je uključila 1,248 Britanaca, bila je dio istraživanja o vezama.

Ispitanici kojima ne bi smetalo da njihove bolje polovice zatraže uslugu plastičnog kirurga, odgovarali na i pitanje o konkretnim operacijama koje bi uljepšale izgled njihovih partnerica (pritom su birali između nekoliko ponuđenih odgovora), te bi li partnericama otvoreno rekli da je kirurgija dobra ideja za njih ili ne?

Oko 12 posto ispitanika priznalo je kako partnerici ne bi rekli da im je potrebna operacija. Najčešći razlog je zato jer misle da izgled partnerice ne bi bio drastično poboljšan. Oko 52 posto muškaraca ne bi htjelo uzrujati partnerice takvom izjavom, a 23 posto ne želi biti iskreno jer je cilj: izbjeći raspravu u zajedničkom domu.

"Iako se čini kako je velik broj ispitanika vrlo zadovoljan izgledom partnerice, dobar dio njih ne bi se bunio protiv pokušaja popravljanja prirodnog izgleda, ako se takva mogućnost ukaže", zaključila je glasnogovornica stranice VoucherCodesPro.co.uk, koja stoji iza istraživanja.

 

D.Š.

 Prati nas na Viber Public Chatu!