Objavljeno 24.05.2016.
NutricionizamPoštovani! Žena, 16 godina, 175cm, 66kg. Nitko nije bolovao od slične bolesti. Prije 2 godine se prvi put pojavila bol u želudcu nakon što sam pojela prženu hranu. Bol je bila jaka u želudcu, povraćanje... Od tada se ponovilo nekih 5-8 puta, te sinoć opet. Bol traje samo taj dan i prestala je nakon što sam sve ispovraćala. To je jaka i nepodnošljiva bol. Pila sam Ranital tablete i acipan stop koje mi je liječnik propisao i to je pomagalo. Bojim se čira ili bakterije. Je li ovo opasno, što trebam učiniti? Možda je ovo stvar razvoja ili kiseline? Molim vas pomozite jer se bojim. Hvala!
![](https://ordinacija.vecernji.hr/wp-content/uploads/2021/04/1fe148d41bb8e2b655a65abcfb6de91c-260x260.jpg)
Poštovana, Predlažem svakako pregled gastroenterologa i kompletnu obradu. S nutricionističke strane svakako napraviti test intolerancije na hranu i Vama prilagođeni individualni program prehrane.
Slična pitanja
P: Ne mogu jesti više od jednom dnevno, što da radim?
Objavljeno 07.04.2021.
NutricionizamP: Gastritis i dvopek
Objavljeno 20.05.2019.
NutricionizamP: Koje mliječne proizvode konzumirati kod Helycobacter pylori infekcije
Objavljeno 30.04.2019.
NutricionizamP: Kako se natjerati jesti više puta dnevno?
Objavljeno 20.03.2019.
Nutricionizam