Ljepota

Ljepota

Bajkovita “Alduk Bridal” kampanja u divnom ambijentu dvorca Trakošćan

Novu kampanju Aldukove druge kolekcije vjenčanica potpisuje poznata Mare Milin, a odlikuju ju Aldukova ljubav prema visokoj modi i klasičan dizajn.

Nakon što je prošle godine predstavio novu liniju Alduk Bridal, poznati modni dizajner Ivan Alduk donosi nam novu romantičnu priču. Druga kolekcija vjenčanica snimljena je u bajkovitom ambijentu predivnog dvorca Trakošćan, a fotografije potpisuje cijenjena Mare Milin. Za zaštitno lice i ovoga puta izabrana je prelijepa Tena Majetić iz agencije Talia model, Aldukova muza koja izvrsno predstavlja ovu modnu liniju. Cilj Alduk Bridal linije ponuditi je estetski moderan, pročišćen, ali nadasve ženstven i senzualan, pomalo bajkovit proizvod u kojem će se buduće mladenke ugodno osjećati.

bridal

“Dizajn bridal linije je klasičan, pročišćen svih suvišnih detalja te oslobođen kiča, a takav je bio i cijeli stajling na snimanju – minimalan i nenametljiv. Ručno vezenim detaljima na modelima smo samo naglasili neke dijelove te na taj način ostavili Alduk pečat na svakom modelu. Izuzetno je zanimljivo i kreativno raditi ovakve raskošne haljine, stoga se veselim razvoju i novim bridal projektima” objasnio je Ivan Alduk.

Kolekcija je koncipirana od jednostavnijih modela prema onim raskošnim te na taj način pruža mogućnost izbora svakoj mladenki ovisno o njenim željama. Materijali korišteni u kolekciji su til, čipka, organdij, mat saten, te tkanine s 3D uzorcima, a svaka tkanina i svaki model haljine je ručno vezen i apliciran. Na taj je način dizajnerski DNK doslovno utkan u samu haljinu što je čini unikatnom.

Šminku potpisuje Mihaela Dodić, frizuru Jasmina Bulic za Keune Akademiju, a izvrstan posao asistenta fotografa odradio je Zvonimir Ferina.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo