Ljepota

Ljepota

Imate male grudi? Dovoljno je razloga zašto ih morate obožavati

Shutterstock

Žene s malim grudima ponekad misle da je to kazna prirode i otvoreno zavide damama koje ih ponosno ističu.

Ako mislite da se žene koje imaju jako velik grudi osjećaju seksi i lijepo, često to nije slučaj, a mogu uzrokovati i ozbiljne zdravstvene probleme. Zaboravite na operacije povećavanja grudi, budite ponosne na ono što imate jer možete uživati i u njima… Evo koje su prednosti malih grudi. 

1. Život bez boli u leđima

Velike su grudi jedan od glavnih razloga boli u gornjem dijelu leđa. Teško je i vježbati s tim teretom pa i odlazak u teretanu može uzrokovati bol. Ako imate male grudi, ništa od navedenog ne morate prolaziti. 

Što trebate raditi, a što ne ako se borite s obješenim grudima

2. Prirodan, ženstven izgled

Kako ne možemo birati roditelje, tako ne možemo birati veličinu grudi. Ako ste vlasnica manjih grudi, prihvatite tu činjenicu i ne smatrajte ih manom. Kako je umjerenost uvijek biti svega, s malim grudima ćete izgledati ženstvenije.

3. Brza kupovina

Vjerojatno će većina žena s velikim grudima pomisliti kako se to njima ne može dogoditi jer je puno lakše kupiti odjeću ako imate male grudi jer većina odjeće nije krojena za velike grudi. 

Plastična operacija pupka? Još jedan novi trend…

4. Bolji san

Nije neuobičajeno da se žene s velikim grudima bude tijekom noći jer one stvaraju bol zbog pritiska i čine neke položaje u kojima spavaju vrlo neugodnima. Ako imate male grudi sigurno spavate poput bebe…

5. Izgledate mršavo

Možda nosite mršavi ali ćete zbog manjih grudi uvijek izgledati tako. Savršeno, zar ne?

6. Obješene grudi nisu vaš problem

Iako se ovaj problem događa svim ženama u nekom trenutku, lakše će se “objesiti” velike grudi od malih, i dok se vaše prijateljice s ovim problemom mogu mučiti već kad napune 30. godina, vas ovaj problem može stići oko 50.-te. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo