Ljepota

Ljepota

Zdrava kosa, koža i nokti uz Merz Spezial Dražeje

Zdrava i svježa koža, blistava kosa i lijepi nokti želja su svake žene, međutim, za lijep i njegovan izgled kože, kose i noktiju nije dovoljno samo naslijeđe ili njega kozmetičkim preparatima.

Našem su tijelu potrebne i određene tvari za svakodnevno odvijanje složenih bioloških procesa koji koži daju svjež izgled, kosu čine zdravom i blistavom, a nokte čvrstima.

Merz Spezial Dražeje svojom jedinstvenom kombinacijom 14 najvažnijih tvari, u samo dvije dražeje dnevno, pomažu u svakodnevnom održavanju vitalnosti i prirodne ljepote kože, kose i noktiju.

Budući da su biološki procesi rasta kose i noktiju te obnove površinskog sloja kože prilično spori, prvi vidljivi rezultati mogu se očekivati nakon tri tjedna. Preporučeno vrijeme uzimanja dražeja je dva do tri mjeseca u dvije godišnje “kure”, a preporučena doza uključuje dvije dražeje dnevno.

Zadovoljne korisnice u mnogim zemljama učinile su Merz Spezial Dražeje sinonimom za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.

Za zdravu i njegovanu kožu

Merz Spezial Dražeje obogaćene su cinkom, mineralom u tragovima, koji sudjeluje u procesu rasta stanica i sintezi kolagena.

Vitamini B skupine podržavaju obnovu stanica kože, dok vitamini A, C i E kao antioksidansi sprječavaju njeno prijevremeno starenje. Vidljiv rezultat je besprijekorna, glatka i mekana koža svježeg izgleda.

Za bujnu i snažnu kosu

Merz Spezial Dražeje opskrbljuju korijen dlake važnim hranjivim tvarima potrebnim za rast i obnovu kose. Sastojci odgovorni za održavanje zdrave strukture kose su biotin, vitamin A, folna kiselina i pantotenska kiselina, koja ujedno sprječava nastajanje sijedih vlasi. Vidljiv rezultat je zdrava, snažna i bujna kosa.

Merz Spezial Dražeje

Za lijepe i čvrste nokte

Merz Spezial Dražeje sadrže proteine soje, prirodni izvor aminokiselina cistina i metionina, koji zajedno sa željezom te vitaminima B12, A i C djeluju iznutra i osiguravaju čvrste nokte bez zanoktica. Vidljiv rezultat su nokti glatkih površina, čvrsti i cijelih vrhova.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo