Ljepota

Ljepota

Video: 6 minuta za trbušne mišiće od čelika

Amanda Russell je bivša atletičarka koja se posvetila fitnesu i razvila “AR program” – holistički pristup umu i tijelu. Cilj vježbača je usredotočiti se na dinamičke treninge, ali i uravnoteženu prehranu bez koje nema rezultata. S ovim programom možete istopiti suvišne kilograme, ali i osigurati vitko, vižljasto tijelo bez trčanja.

Predstavljamo vam njen šesminutni izazov za trbušne mišiće koji ćete zavoljeti! Za samo šest minuta dnevno možete ravan trbuh i mišiće čvršće od betona. Koncipiran je tako da se svaka vježba izvodi 30 sekundi, a između njih nema pauze. Početnici će morati uzeti pauzu, no svakim treningom rast će i vaša sprema, pa ćete tako rjeđe uzimati pauze.

Ovaj trening provodite dva do tri puta tjedno uz kardio program, a za najbolje rezultate pazite na prehranu. Izbjegavajte masne namirnice, pijte puno vode i jedite puno svježeg voća i povrća.

Od rekvizita će vam trebati podloga za vježbanje i tajmer. Ako nemate digitalni, možete na internetu pronaći besplatni online intervalni tajmer.

I ne zaboravite nam javiti rezultate!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo