Ljepota

Ljepota

Tajne zgodne i fit hollywoodske mame Kate Hudson

Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Plava ljepotica koja osvaja osmijehom zna kako zdravo živjeti. Izbjegava meso, obožava povrće, redovito vježba i zna kako vježbanje učiniti zabavnim. Brinuti se o svom tijelu za nju je proces opuštanja, a ne napor.

Kate Hudson, 37-godišnja glumica i majka dvoje djece, ovo je ljeto na plažama Grčke i Francuske pokazala svoju zdravu fit figuru. Ova ljepotica, koja je u Hrvatskoj možda najpoznatija po svojoj ulozi u filmu “Kako izgubiti muškarca u 10 dana”, svoju prirodnu ljepotu nadograđuje redovitim vježbanjem, ali i pravilnom prehranom!

Vježba je način na koji se povezuje sa sobom, a raspoloženje je veliki čimbenik po kojem odlučuje koju će vježbu odabrati, a u snagu vježbanja oduvijek vjeruje.  

Vježbanje je proces u mozgu. Iako ljudi misle da trebaju vježbati dva sata, to nije tako! Ako vježbate 20 minuta dnevno, vidjet ćete promjene – objasnila je za magazin Allure i rekla kako, kada nema vremena za vježbanje, s djecom najčešće ode u šetnju ili na vožnju biciklom. 

Početkom ove godine Hudson je objavila knjigu pod nazivom “Prilično sretna: Zdravi načini kako da volite svoje tijelo”. Uz to je i suosnivačica Fableticsa, linije odjeće za fitness, koja postoji od 2013. godine. Fabletics je osnovan kako bi na tržište izbacio visokokvalitetnu i modernu fitness odjeću pristupačnih cijena. 

Režimski pristup vježabnju za Kate je nemoguća misija, jednako kao i zdrava prehrana. Iako se najveći dio svog vremena drži konzumiranja tofu, orašastih plodova, voća i povrća, izbjegava meso, kao i mliječne proizvode, ako je u prilici – pojest će i nešto od brze hrane.

Glumica savjetuje da se što više usmjerite prema zdravoj prehrani jer vas rigorozne dijete neće dovesti nikamo, već će vas opterećivanje oko dijeta ili kilograma samo gušiti. Lijepa glumica tako obožava avokado, brokulu, smokve, cvjetaču, limun i zelene salate.

U pilates se zaljubila s 19 godina, a za nju je to vježba koja joj dopušta da izravna leđa i namjesti kralježnicu, kao i što jača mišiće trupa i zdjelice. Istu trenericu pilatesa, Nicole Stuart, ima već 15 godina, a u to su vrijeme razvile pravu prijateljsku vezu. 

Gabriela Horvat/Moje zdravlje

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo