Ansambl Antiphonus ugošćuje Edina Karamazova i Krešimira Špicera u Klovićevim dvorima - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ansambl Antiphonus ugošćuje Edina Karamazova i Krešimira Špicera u Klovićevim dvorima

Sjajni Ansambl Antiphonus nakon iznimno uspješne koncertne sezone priprema ljetnu turneju s najljepšim stranicama glazbenog baroka. Gostovanje na Festivalu rane glazbe u Beogradu, potom nastupi u Novom Sadu, Slavonskom Brodu te – u srijedu 1.7. u 21:00 – veliki finale u Klovićevim dvorima na Gornjem gradu u Zagrebu.

A na programu glazba “s Neba i iz Pakla glazbenog Seicenta“: Najbolje od Uccelinija, Cavallija, Vivaldija, Monteverdija i dr. – u izvedbi vrsnih glazbenika Ansambla Antiphonus i još dvije glazbene zvijezde:

“Stingova lutnjista” Edina Karamazova – koji nakratko prekida snimanje svoga već petog CD-a i pridružuje se Ansamblu Antiphonus na ljetnoj turneji, te sjajnog tenora Krešimira Špicera koji u Hrvatsku stiže nakon novih međunarodnih uspjeha – i to ni više ni manje nego iz milanske Scale!

Nakon nastupa u Zagrebu, Antiphonus nastavlja glazbeno putovanje prema jugu te gostuje na Dubrovačkim ljetnim igrama – stoga je ovo posljednja prigoda za susret s ovim vrsnim glazbenicima.

“Dođite, jer – glazba je slatka muka!”, na poslovično duhoviti način koncert najavljuje “strogi član” žirija TV-showa Maestro, umjetnički voditelj Tomislav Fačini te poziva sve ljubitelje vrhunske glazbe da nikako ne propuste ovu glazbenu poslasticu.

Špicer, Karamazov i glazba “s Neba i iz Pakla glazbenog Seicenta“… Najbolje od Uccellinija, Cavallija, Vivaldija i Monteverdija u izvedbi sjajnih glazbenika Ansambla Antiphonus.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo