Psiha

Psiha

Dar za vas: Specijalne zubne paste Plidenta HealthCare

Odgovorite na naša nagradna pitanja i 18. svibnja saznajte jeste li jedan od 10 sretnih dobitnika.

Plidenta predstavlja novu generaciju specijalnih terapeutskih zubnih pasti Plidenta HealthCare. Sad na jednom mjestu možete pronaći zubne paste farmaceutske kvalitete protiv najčešćih stanja i indikacija zubi i desni, čiju su djelotvornost testirali hrvatski potrošači.

Nova linija sadrži cijelu lepezu klinički dokazanih sastojaka za oralnu higijenu, koji se koriste u terapeutske svrhe, od prirodnih ekstrakata, kao što su kadulja, đumbir, salvadora persica, mira, crvena rudbekija, hmelj, klinčić, peršin, cimet i slični, zatim probiotičke bakterije, koenzim Q10, alantoin i ksilitol do specijalnih cooling agenata i PV/MA kopolimera.

Plidenta 15Sekundi: Senzacionalno novo rješenje za problem karijesa. Ova specijalna multifunkcionalna zubna pasta s dvostrukim mehanizmom djelovanja protiv karijesa zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji s probiotičkom bazom i ekstraktom hmelja znanstveno dokazano djeluje već nakon samo 15 sekundi, što ne postiže ni jedna obična antikarijes zubna pasta.

Plidenta Parodont: Zahvaljujući aktivnoj formulaciji i cjelovitom mehanizmu djelovanja klinički je dokazano da nova Plidenta Parodont djeluje gotovo 5 puta brže od najpoznatije zubne paste protiv krvarenja desni već nakon 7 dana uporabe. Pomaže kod zaustavljanja krvarenja desni, nadraženog i osjetljivog zubnog mesa te sprječava gingivitis i parodontitis.

Plidenta Sensitiv: Nova specijalna Plidentina zubna pasta protiv preosjetljivih zubi u usporedbi sa sličnim pastama na tržištu dvostruko djeluje na zube osjetljive na vanjske podražaje i tako sigurno uklanja ovo često neugodno stanje koje muči veliki broj ljudi.

Plidenta Freshmed: Plidenta Freshmed uklanja neugodne mirise i neutralizira zadah u usnoj šupljini učinkovitije od običnih zubnih pasti zbog svojeg jedinstvenog sastava i X-COOL tehnologije djelovanja.

Plidenta TotalMed: S kvalitetnom preventivom zub je malokad bolestan. Plidenta TotalMed pruža kompletnu cjelodnevnu pojačanu zaštitu zubi i desni protvi karijesa i plaka, kamenca i mrlja na zubima, izbjeljuje zube i njeguje desni.

Prema istraživanju QUDAL za 2015. godinu Plidenta je najkvalitetnija robna marka zubnih pasti na hrvatskm tržištu koja “nudi apsolutno najvišu kvalitetu od svih zubnih pasti i pozicionirana je na prvo mjesto u svojoj kategoriji“.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo