Psiha

Psiha

Darujemo godišnju pretplatu na iće&piće!

Uživate u neponovljivoj čaroliji okusa i mirisa čitavu godinu, jer vam poklanjamo godišnju pretplatu na tromjesečnik za kulturu stola – iće&piće!

Iće&piće, tromjesečnik za kulturu stola, nezavisan je projekt koji je uspješno završio svoju sedmu godinu na našem tržištu tiskovina. Inicijator, autor koncepta i glavni urednik časopisa je Damir Fabijanić, renomirani hrvatski fotograf te urednik fotografije i glavni fotograf putnoga časopisa Croatia Airlinesa.

Iće&piće sustavno i s dužnim uvažavanjem prezentira hrvatsko kulinarsko naslijeđe, ali i suvremene trendove u kuhanju, vinarstvu, maslinarstvu… ukratko – kulturi stola u nas. Predstavljajući u svakom broju i najbolje iz europske i svjetske kuhinje i podruma, pišući o novim trendovima u gastronomiji i nutricionizmu, kulinarskoj tehnologiji i enogastonomskoj kulturi, časopis se nada kreirati otvoreno i poticajno ozračje za razgovor i uživanje za stolom.

Iće&piće namijenjen je i sadržajno prilagođen svima! Profesionalcima i amaterima. Onima koji svoje znanje o enogastronomiji žele nadopuniti stručnim ili kulturološkim aspektima teme, onima koji žele proširiti svoje kulinarsko znanje, kao i onima koji žele pratiti svjetske trendove u enogastronomiji.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo