Psiha

Psiha

Darujemo novu knjigu Gorana Tribusona “Susjed u nevolji”!

Uživajte u novom, nakon 10 godina sedmom slučaju istražitelja Nikole Banića! “Susjed u nevolji“ snalažljiv je, oštrouman i duhovit roman! Kreativnim odgovorom na naše pitanje, dva čitatelja mogu postati vlasnici ovog kriminalističkog romana. Imena sretnika objavljujemo 9. lipnja!

Kada stanoviti Žak Janković nazove privatnog istražitelja Nikolu Banića sa željom da ga angažira oko pokušaja rasvjetljavanja okolnosti smrti njegova prijatelja, Banić će mu poklopiti slušalicu. Istraga slučaja starog dvadeset dvije godine neće biti nešto što bi moglo zaokupiti istražiteljevu pažnju. No uporni Janković naći će se s Banićem i dati mu podatak koji će promijeniti istražiteljevu odluku: Janković je, naime, svoga navodno pokojnog prijatelja prije par dana ugledao na ulici živog i zdravog. Nakon te spoznaje Banić će krenuti putovima bivših prijatelja: od njihove ratne baze u blizini Daruvara do Leibnitza, Samobora, Beča i Lošinja. Iza nestanka bivšeg prijatelja otkrivat će se mnogo gori i opasniji zločini, a i Banić će se naći u samom srcu opasnosti.

Goran Tribuson rođen je u Bjelovaru, 6. kolovoza, 1948. godine. Jedan je od najplodnijih suvremenih hrvatskih književnika. Akademik je HAZU. Tu čast zahvaljuje izvrsnosti svojih priča i romana te sjajnim filmskim i televizijskim scenarijima. Najgledanija TV serija HTV-a već je godinama “Odmori se, zaslužio si…” čiji scenarij Tribuson piše u suradnji sa svojom sestrom, redateljicom Snježanom Tribuson. Goran Tribuson je već postao klasik. Najpopularniji je po autobiografskoj prozi “Povijest pornografije” i “Rani radovi”, zatim po krimićima u kojima je glavni lik policajac Nikola Banić, prototip antijunaka, te po privrženosti rocku i crnom humoru. Njegova djela su i u školskoj lektiri.

Izdavač: Mozaik knjiga

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo