Gucio dječje cipele – cipele koje djeca vole nositi! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Gucio dječje cipele – cipele koje djeca vole nositi!

Najkreativniji odgovor na naše nagradno pitanje nagrađujemo parom Gucio dječjih cipelica. Cipele su dostupne u rasponu brojeva 20-26!

Kada kupujete obuću za svoje dijete na što najviše obraćate pažnju? Cijena, izdržljivost materijala i udobnost uz nezaobilazan estetski kriterij najčešći su odgovori roditelja. Osim roditelja utjecaj na odluku o kupnji obuće imaju i djeca koja otežavaju odabir dodajući nove kriterije poput boje, mašne ili svjetlećeg elementa.

Tako se često zaboravi obratiti pažnja na ono najbitnije, a to je zadovoljava li dječja obuća ergonomski kriterij.

Zašto je ergonomski oblikovana obuća bitna za Vaše dijete? Ergonomski oblikovana obuća podržava prirodan rast i razvoj dječjeg stopala, što kasnije utječe na pravilno držanje, pravilan hod i zdravu kralježnicu.

Od rujna ove godine u Hrvatskoj je dostupan brand Gucio, svjetski poznate dječje cipelice čiju su kvalitetu prepoznali i poznate glumice Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow te talijanski kantautor Al Bano.

Što to čini Gucio brand tako posebnim?

Gucio dječje cipelice dizajnerski su rad i proizvode se ručno do najsitnijeg detalja, što im omogućava da se potpuno prilagode malim stopalima. Stražnja struktura cipele pri hodanju se prilagođava individualnoj širini dječje pete, što je prvo takvo rješenje u svijetu i stoga je zaštićeno patentom. Njihov savitljiv đon prilagođen je nježnim stopalima koja traže mekoću i udobnost. Krasi ga žuta boja koja uz vezice u istoj veseloj boji daje prepoznatljivost brandu.

Djeca su živahna i u igri se ne vole osjećati sputano, zato je đon Gucio cipele otporan na klizanje, a poseban šav na prednjem dijelu zaštita je dječjih prstiju pri puzanju i igri te ujedno štiti cipelu od ružnih ogrebotina. Pomoću posebnih kvačica za vezanje Gucio je riješio problem zamornog odvezivanje cipela. Prednji dio gazišta je širok što omogućuje zdrav rast i razvoj stopala. Gucio dječje cipele najbolji su izbor za prve korake i idealne za sve dječje aktivnosti od šetnje gradom do penjanja po drveću i toboganima.

Osim patenta, Gucio dječjim cipelama dodijeljen je certifikat “Zdravo stopalo” kojim se potvrđuje da je cipela izrađena u skladu s ergonomskim kriterijima.

Cipele su dostupne na webshopu www.happy-tree.hr, dostava je u roku od 3 dana a prema dogovoru možete doći s djetetom i isprobati ih. Cijena cipelica je 375 kn.

Više o Gucio cipelicama saznajte ovdje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo