Psiha

Psiha

Napravite dijagnostiku bakterije Helicobacter pylori urea izdisajnim testom

Poliklinika Synlab vas daruje jednim izdisajnim testom za dijagnostiku bakterije Helicobacter pylori u vrijednosti 350,00 kn. Odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznajte jeste li sretan dobitnik!

Povratak radnim obavezama nakon godišnjeg odmora u današnje doba predstavlja sinonim za povratak stresnom načinu života.

Produženo radno vrijeme koje često ne prestaje dolaskom kući, nedostatak sna, užurban tempo života, funkcioniranje pod stresom, izloženost utjecajima današnje tehnologije, neredovita i često nezdrava prehrana, sjedilački poslovi, te nedostatak fizičkih aktivnosti postali su naša svakodnevica koju često prihvaćamo kao jedinu opciju  i ne trudimo se promijeniti je dok nas viša sila na to ne prisili. Bolesti koje nam je suvremeni način života donio su brojne i u konačnici se dobar dio etiologije istih svodi pod zajednički nazivnik – stres.

Najčešća bolest modernog društva je upravo gastritis, a označava upalu želučane sluznice. Većina osoba s povremenim bolovima u želucu nema gastritis, ali u situaciji kada se sluznica želuca upali osobe mogu osjećati nelagodu popraćenu jakim bolovima u želucu.

Jedan od simptoma gastritisa je bol u gornjem dijelu trbuha, podrigivanje ili štucanje, no oni mogu biti različiti.

Javiti se može osjećaj pečenja i/ili žarenje u predjelu želuca, mučnine, nagon na povraćanje do povraćanja, nadutost, podrigivanje, žgaravice. Tu su i simptomi poput jakih bolova u gornjem dijelu trbuha.

Što uzrokuje gastritis i kako se dijagnosticira?

Bakterijske infekcije među kojima je najpoznatija Helicobacter pylori mogu uzrokovati gastritis. Za posljedicu često ima ulkusnu bolest, koja je poznatija pod nazivom čir na želucu te čir na dvanaesniku. Metode samopomoći u takvim situacijama ne daju očekivane rezultate stoga je posjet liječniku neizostavan i obavezan.

U poliklinici Synlab možete obaviti mikrobiološku dijagnostiku bakterije Helicobacter pylori iz stolice ili daha:

  • UREA IZDISAJNI TEST –  350 kn
  • DOKAZIVANJE ANTIGENA Helicobacter Pylori U STOLICI – 180 kn,
  • te dijagnostiku putem imunokemijske pretrage iz krvi 160 kn

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. Godine i pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

Obratite nam se s povjerenjem.

LABORATORIJ U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA…JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO!

www.synlab.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo