Osvoji paket Alpro proizvoda!

alpro soja

Jedan od najboljih načina da se osjećaš dobro je da odabereš zdrav životni stil i zdravu prehranu. Soja se savršeno uklapa u svaku zdravu ishranu. Alpro® soja ima cijeli asortiman proizvoda idealnih za doručak, izvrsnih za ukusne recepte i slasnih za užitak u svakom trenutku. Troje naših čitatelja osvojit će poklon paket zdravih i ukusnih Alpro proizvoda.

100 posto biljne dobrobiti

Soja je prirodan izvor zdravih proteina na bazi bilja te sadrži mnoštvo drugih blagodati, poput kalcija i vitamina potrebnih za aktivan i zdrav život. Svi Alpro® soja proizvodi imaju širok raspon koristi za zdravlje.

Bez umjetnih sladila, boja ili konzervansa i još uvijek izvrsnog okusa!

Vaše potrebe i prioriteti mogu se promijeniti tijekom života, a ovi će vam proizvodi pomoći na putu prema zdravijoj ishrani vas i vaše obitelji.

Nizak udio zasićenih masti

U zdravoj prehrani trebalo bi konzumirati samo nekolicinu masnih zasićenih kiselina. Zasićene masti često zovemo “lošim mastima” jer mogu povećati našu razinu kolesterola. Alpro® soja proizvodi prirodno imaju nizak udio zasićenih masnoća.

Bez mlijeka i laktoze

Svi Alpro® soja proizvodi su bez mlijeka stoga ne sadrže proteine kravljeg mlijeka. Laktoza je šećer u mliječnim prozivodima. Osobe netolerantne na laktozu s teškoćom probavljaju laktozu te pate od grčeva, proljeva... nakon konzumacije mliječnih proizvoda. Alpro® soja proizvodi ne sadrže laktozu kako bi svatko mogao uživati u tim ukusnim proizvodima.

Zdravi proteini na biljnoj bazi

kalcijKvaliteta sojinih proteina jednako je visoka kao kvaliteta mlijeka ili proizvoda životinjskog podrijetla. Sojini proteini sadrže svih 8 esencijalnih aminokiselina u dostatnim količinama.  Ove aminokiseline su prijeko potrebne s obzirom da ih naše tijelo nije sposobno samo proizvesti. Zapravo, sojini protein su jedini biljni proteini čija je kvaliteta istovjetna životinjskim proteinima.

S kalcijem i vitaminima

Većina Alpro® soja proizvoda obogaćena je kalcijem u istoj mjeri kao i kravlje mlijeko. Alpro® soja proizvodi također sadrže vitamine B2, B12 i D. To ih čini savršenom alternativom mliječnim proizvodima. Kalcij je neophodan za zdrave kosti, no još je važnije pobrinuti se da ga konzumirate s vitaminom D, jer on pomaže apsorpciju kalcija i održavanje zdravih kostiju.

Svi Alpro® soja proizvodi savršeno se uklapaju u zdravu prehranu te su izvrsnog okusa!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!