Psiha

Psiha

Poboljšajte kvalitetu života na prirodan način!

Zdrav imunološki sustav osnovni je preduvjet dobrog zdravlja, a posebno u zimskom razdoblju kada su prehlade, infekcije dišnih puteva, gripa i ostale bolesti puno učestalije.

Za vas smo pripremili 5 komada sirupa Imunalpip – Mednopropolisnog sirupa namijenjenog jačanju imunološkog sustava, povećanju snage i vitalnosti organizma.

Odgovorite na naša pitanja i već 4. prosinca saznajte jeste li jedan od dobitnika

PIP Farmakol mednopropolisni sirupi potpuno su prirodnog sastava, proizvedeni u skladu s najvišim proizvodnim normama, ne sadrže alkohol, dodani šećer ili sladila i konzervanse. Udio meda u sirupima do 85% stabilizira proizvod te služi kao prirodni konzervans. Osim uloge konzervansa med poboljšava resorpciju i iskorištenje djelatnih sastojaka, a svojim sastavom jača imunitet, djeluje antibakterijski i protuupalno.

PIP Farmakol sirupi ne sadrže alkohol i konzervanse te su pogodni za korištenje kod djece od napunjene 1. godine života!

FARMAKOL LARINGOPIP PLUS, sirup 100ml 

Tekstura sirupa omogućava potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela čime bitno smanjuje suhoću i nadražaj. Med i propolis značajno doprinose učinkovitosti sirupa jer na sluznicu ždrijela djeluju antibakterijski ubrzavajući njen oporavak. Korijen bijelog sljeza ublažava kašalj, a ekstrakt anisa olakšava iskašljavanje. Islandski lišaj sadrži biljne sluzi koje oblažu površinu sluznice te imaju umirujuće djelovanje. Sirup se preporučuje koristiti kod pojave suhog i kombiniranog kašlja, upale ždrijela i laringitisa.

FARMAKOL sirup BRONHOPIP PLUS 100ml 

Tekstura sirupa omogućava potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, protuupalno djelovanje propolisa ublažava čestu pojavu kronične i akutne upale dišnih organa. Smrekovi vršci korišteni u sirupu imaju antibakterijsko djelovanje, prirodni su antiseptik, sadrže terpene, polifenole i vitamin C. U sinergiji sa ekstraktom majčine dušice pomažu kod kroničnog i akutnog bronhitisa, olakšavaju razgradnju i uklanjanje bronhijalnog sekreta.

Sirup se preporučuje koristiti kod pojave produktivnog kašlja.

FARMAKOL IMUNALPIP PLUS, sirup 150ml

Mednopropolisni sirup namijenjen je jačanju imunološkog sustava, povećanju snage i vitalnosti organizma. Sirup se preporučuje koristiti  preventivno i terapijski  kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni koncentrirani sok  aronije, te vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora.

FARMAKOL sirup FEROPIP 150ml 

Medni sirup sa dodatkom željeza koje doprinosi boljem općem stanju organizma te smanjenju umora i iscrpljenosti. Sadrži koncentrirani sok aronije koji obiluje vitaminima C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza i antioksidansima. Osnova sirupa, med medljikovac potiče i olakšava apsorpciju željeza te sadrži vitamin B2 koji je važan za stvaranje stanica krvi. Sirup ne uzrokuje probavne smetnje, te je pogodan za korištenje za djecu od 1. godine života, trudnice i dojilje.

Svi proizvodi su dostupni u ljekarnama, a više informacija o ostalim proizvodima iz linije Farmakol potražite na web stranici proizvođača PIP d.o.o. www.pip.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo