Psiha

Psiha

Rana briga za djetetove zube ulaganje je za cijeli život!

Pripremili smo za vas četiri poklon-paketa oralne higijene za djecu – ASTERA KIDS dječje zubne paste. Odgovorite na naša pitanja i 11. kolovoza saznajte jeste bili sretne ruke! Poklon-paket stiže na vašu adresu do kraja kolovoza!

Poznata je stvar da je bitno voditi brigu o zdravlju zubi od najranijeg djetinjstva. Uz malu pomoć ASTERA zubnih pasti, vašem će djetetu pranje zubića postati pravi užitak!

ASTERA KIDS STRAWBERRY – dječja zubna pasta 50ml od 0- 4 godine

ASTERA zubne paste odlikuju se niskom abrazivnošću uz visoku efikasnost čišćenja, a ASTERA KIDS STRAWBERRY odlična zubna pasta za prve bebine zubiće!

Gel s nježnom formulom i crvenim mikrogranulama s aromom jagode i bez šećera nježno čisti mliječne zube te ih štiti od nastanka karijesa. Za bijele i zdrave zubiće vašeg djeteta!

ASTERA KIDS ICE CREAM – dječja zubna pasta 50ml od 2-6 godina

Ovo je dječja zubna pasta za djecu koja su stara između dvije i šest godina, a također se odlikuje niskom abrazivnošću uz visoku efikasnost čišćenja.

Gel pasta s okusom naranče i mlijeka kojeg vole djeca nježno čisti dječje mliječne zube. Ne sadrži šećer i štiti od karijesa. Za bijele i zdrave zubiće vašeg djeteta!

ASTERA dječje četkice su ergonomski dizajnirane s posebnim vlaknima za čišćenje teško dostupnih međuprostora.

www.astera.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo