Riješite se alergija - prirodno! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Riješite se alergija – prirodno!

Jeste li znali da statistike pokazuju da je svaka treća osoba alergičar, te da je u gradovima razvijenih zemalja veći broj oboljelih? Sretnog čitatelja očekuje dar u obliku programa “Riješite se alergije – prirodno” u trajanju od pet uzastopnih dana gdje ćete naučiti koristiti tehniku Energetske relaksacije i eliminirajući blokadu energije ublažiti ili potpuno ukloniti alergijske reakcije u tijelu. Ime sretnog dobitnika objavljujemo 5. rujna.

Bez alergija prirodnim putem!

Alergija je poremećaj u radu našeg imuno sustava kod kojega tijelo neprimjereno reagira na inače bezazlene supstance. Liječnik će nam preporučiti da izbjegavamo tvari na koje smo alergični održavajući prostor čistim, privremenim preseljenjem u doba kad je alergen najprisutniji u zraku ili pak izbjegavanjem konzumiranja hrane na koju reagiramo. Lijekovi koji se nude će isključivo ukloniti simptome. No, postoji i alternativni pristup shvaćanju i tretiranju problema alergija, pristup koji se temelji na uklanjanju uzroka alergijske reakcije tijela a ne isključivo simptoma.

Tradicionalna kineska medicina alergije, ali i astme promatra prvenstveno kao neravnotežu jednog od glavnih meridijana u tijelu, meridijana pluća. Termini koje koristi ova medicina koristi možda su nam pomalo i smiješni no prilično prirodni i logični. Pa tako kod alergije je problem s onim što se u tradicionalnoj kineskoj medicini naziva energijama “vjetra” i “vlage” koje se previše zadržavaju u tijelu te uzrokuju da tijelo neprimjereno reagira.

Da bismo se riješili ovoga nepravilnog reagiranja tijela na pojedine supstance, potrebno je tijelo vratiti u ravnotežu širim pristupom.

Stil života i energetska relaksacija

Voditelj programa Mirko Vragović.

Program “Riješite se alergije – prirodno” naučit će vas kako koristiti tehniku Energetske relaksacije te potaknuti protok svježe energije kroz meridijane, eliminirajući na taj način blokadu energije koja je izazvala alergijske reakcije u tijelu. Obzirom da na ovakav način ciljamo cjelokupni protok energije kroz tijelo, doseg je puno širi. Ne samo da ćemo otpustiti blokadu plućnog meridijana i time alergiju, već ćemo djelovati na cjelokupni organizam i dovesti ga u harmoniju. Ovo stanje harmonije omogućiti će dovoljno energije svim sustavima u tijelu da se obnove, te će naši rezultati biti puno širi od samog problema alergije.

U grupnom programu “Riješite se alergije – prirodno” koji se odvija od ponedjeljka do petak u vremenu od 19-20 sati, naučite koristiti tehniku Energetske relaksacije i eliminirajući blokadu energije ublažite ili potpuno uklonite alergijske reakcije u tijelu. Voditelj programa je Mirko Vragović.

Informacije i rezervacije termina:

Centar za relaksaciju Oraveda, Folnegovićeva ulica 6c / 5. Kat, Zagreb • info tel. 01 222 6899 • www.relaksacija.net

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo