Super dodatci prehrani na dar - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Super dodatci prehrani na dar

Dietpharm s ponosom predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, u čijim dobrobitima možete uživati i vi ako odgovorite na naša nagradna pitanja. Pripremili smo za vas 3 paketa s dva proizvoda, a imena dobitnika objavljujemo za 7 dana!

Nova generacija dodataka prehrani je:

  • Bogata nutrijentima
  • Odličnog okusa
  • Pogodna za dijabetičare, ne sadržava gluten, laktozu i umjetna bojila
  • Praktična i jednostavna za pripremu
  • Bogata nutrijentima

KADA …

… nemate vremena!

… vam je potrebno osvježenje!

….vam je potrebna doza vitamina!

… se osjećate umorno, iscrpljeno!

… želite doprinijeti regulaciji svoje tjelesne težine!

… imate osjećaj nadutosti ili neredovitu probavu!

Svakome od nas trebalo bi biti važno zdravo živjeti i hraniti se. Uz laganu tjelovježbu i boravak u prirodi, to uključuje uravnoteženu i raznoliku prehranu te konzumaciju hrane bogate vitaminima i mineralima potrebnim za normalno funkcioniranje našega tijela.

No, kako se hraniti zdravo i unositi sve potrebne minerale i vitamine, svakodnevno, a ne samo onda kada za to imamo vremena?

Rješenje su Super Ananas i Super Naranča, ukusni dodaci koji pomiješani s vodom predstavljaju praktičan izbor za svakoga. Super su ukusni i dolaze zasad u dva okusa i dvije uloge te kao takvi pripadaju dodacima prehrani nove generacije, odnosno hrani koja sadrži bioaktivne sastojke koji imaju povoljno djelovanje na zdravlje ljudi.

Super Ananas doprinosi regulaciji tjelesne težine

Super Ananas odličan je i ukusan dodatak prehrani koji doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Sadrži koncentrirani sok ananasa koji proizvodu daje ugodan okus svježeg ananasa. Također sadržava bioaktivni bromelain iz srčike ploda ananasa i ekstrakt ploda guarane. Guarana doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Sadržaj vrećice otopi se u 200 mililitara vode i u tren se dobije napitak, dodatak prehrani odličnog okusa. Preporučuje se konzumirati nakon obroka.

Cijena: 149,90 kn

Super Naranča čuva vaš imunitet

Ako želite podići imunitet, a istodobno obožavate okus naranče, onda je za vas Super Naranča, bogata vitaminom C. Vitamin C odličan je antioksidans koji se preporučuje svakome jer doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Također doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, a Super Naranča u jednoj vrećici sadrži 800 mg vitamina C. Super Naranča dodatak prehrani sadrži cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i ehinaceu, odličnog je okusa svježe naranče bez dodanoga šećera, glutena i bojila. Preporučuje se svakome cijelu godinu.

Cijena: 149,90 kn

Proizvodi se mogu kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više o Super proizvodima saznajte na novoj web stranici super.dietpharm.hr

Super praktično! Super jednostavno! Super okus! …. JEDNOSTAVNO SUPER!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo