Psiha

Psiha

Želite blistav osmijeh? Darujemo Pearl Drops pastu za poliranje zuba

Tri naša čitatelja imat će blistaviji osmijeh zahvaljujući daru: Pearl Drops pasti za poliranje zuba! Tko će to točno biti? Saznajte za tjedan dana, u ponedjeljak 10. kolovoza.

Ljeto je u punom mahu, a preplanuli ten najbolje se nadopunjuje s bijelim zubima. Savršen osmijeh nas pomlađuje, osvježava i čini ljepšima. Da bi naš osmijeh bio zamijećen treba se pobrinuti da zubi zadrže svoju bjelinu. Nažalost, bijeli zubi rijetko ostaju bijeli cijeloga života, uslijed konzumacije obojene hrane i pića, pušenja, starenja, lošeg liječenja ili genetike oni mogu promijeniti boju i požutiti ili posiviti.

Jedna jabuka na dan ili pak jagode pomoći će zubima da ostanu bijeli, ali ako zdrava navika postane više iznimka nego pravilo preporuča se prirodan način izbjeljivanja zuba u vidu paste Pearl Drops koja vraća blistav holivudski osmijeh, baš kao onaj s reklame.

Pearl Drops paste za poliranje zuba ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu usne šupljine i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

Poznati britanski brend Pearl Drops dostupan je u dm-u i BIPI u tri verzije:

Coffee & Tea pasta za poliranje i izbjeljivanje zuba učinkovito uklanja svakodnevne mrlje od kave, čaja i cigareta te vraća blistav osmijeh u samo nekoliko dana. Posjeduje prirodni ekstrakt bisera i specijalnu formulu za nježno uklanjanje mrlja. Pearl Drops Coffee & Tea niskoabrazivno je sredstvo, s blagotvornim učinkom, snaga fluorida štiti i jača zubnu caklinu, stvara zaštitni sloj te sprečava nastanak karijesa.

Hollywood Smile sa specijalnom 4D formulom za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode koja uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja. Pomoću aktivnog kisika Hollywood Smile održava bjelinu zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu.

Instant White pasta s prirodnim ekstraktom bisera posjeduje jedinstvenu formulu koja prodire do prirodne bjeline zubi. Formula je nastala unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi. Jedinstvena mješavina sastojaka ubrzava izbjeljivanje zuba, uklanja mrlje i plak, dok Pro-Shine kompleks daje sjaj. Snaga fluorida štiti zubnu caklinu, stvara zaštitni sloj te sprečava nastanak karijesa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo