Psiha

Psiha

2CELLOS pripremaju spektakl u Puli

Popularni čelistii Luka Šulić i Stjepan Hauser – 2CELLOS – napokon sviraju u Puli, Stjepanovom rodnom gradu.

Tako će u jednom od najljepših amfiteatara – pulskoj Areni održati koncert 3. srpnja, s početkom u 21 sat.

“Napokon je i Pula došla na red! Odmalena sanjam koncert u Pulskoj Areni, to će biti naš prvi nastup u mojem rodnom gradu. Mislim da će to ujedno biti i prvi nastup na kojem ću imat tremu hahaha. I da, to ne da je jedan od najljepših ambijenata za koncerte u Hrvatskoj, već i u već i u cijelom svijetu. Pozivamo sve da dodju u sto većem broju na ovaj spektakl!”, poručuje Stjepan iz Las Vegasa, gdje 2CELLOS trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom, s kojim su inače proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon toga slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi…

Možemo doslovno reći da je našim slavnim čelistima samo nebo granica jer su upravo objavili i najnoviji spot za pjesmu “Technical Difficulties!” s aktualnog i hvaljenog albuma “IN2ITION” (Sony Masterworks/Menart).

Luka i Stjepan su na snimanju spota letjeli helikopterima iznad Salzburga u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je sniman i u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7. Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama.

Prodaja ulaznica za pulski koncert počinje u ponedjeljak 13. svibnja, u sustavu Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu. Budući da je koncert sjedeći, u prodaji će biti limitiran broj ulaznica.

Cijene: Tribina 140 kuna (slobodno sjedenje), parter lijevo i desno 160 kuna (numerirano), Vip parter lijevo i desno 190 (numerirano) te loža 250 kuna (numerirano).

K. Pužar
Foto: David Robinson

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo