Psiha

Psiha

5 zdravih navika fitness trenerice Martine Boščić

Mlada fitness trenerica pazi na to svako jutro unosi proteine, popije dovoljno vode te da provede vrijeme u druženju s prijateljima, ali i s klijentima

Martina Boščić nikako ne preskače doručak, a uvijek kombinira hranjive proteine kako bi imala dovoljno energije za treninge. Svaki dan unosi dovoljno tekućine, a ističe kako se osjeća najsretnije kada zna da je pomogla svojim klijentima da postignu željene rezultate. 

1. Obavezan doručak

Za mene nema preskakanja obroka, a kamoli ne onog najvažnijeg u danu- doručka. Za prvi obrok u danu najčešće biram jaja s povrćem, pečeno na malo kokosovog ulja. Ako imam trening, tada volim napraviti zobene pahuljice s whey proteinom i bananom ili razne smoothije. Omiljeni mi je smoothie od banane, šake kupina, zobenih pahuljica i whey proteina okusa jagode, a znam dodati i špinat ili brokulu.

Mirna Maras Batinić otkrila nam je svojih 5 zdravih navika

2. Dovoljan unos tekućine

Trudim se tijekom dana unositi cca 2-3l tekućine. Najviše pijem vodu, biljne čajeve (zeleni, čaj od koprive) i ponekad svježe cijeđenu limunadu ili naranču, naravno, bez dodatnih šećera osim onih iz samog voća.

Nevena Rendeli otkriva 5 zdravih navika

3. Trening

Bez treninga, rijetko svoj dan mogu nazvati potpunim! Naravno, u vrijeme ispita se broj treninga u tjednu smanji ali trudim se biti što aktivnija i ako ne odem u teretanu. Šetnja, rolanje ili čak samo istezanje i valjanje na foam rolleru.

Ovih se 5 zdravih navika uvijek pridržava dr. Petra Podobnik Brlečić

4. Komunikacija s klijenticama

Možda zvuči čudno ali moj posao je zapravo moj hobi i svaka komunikacija s mojim klijenticama i meni je potrebna, jer, njihova energija, rad i trud mene motiviraju da svakim danom budem sve bolja! Da učim i svoje znanje prenosim njima kako bi ostvarile željene rezultate. Njihovi rezultati i meni su veliki poticaj! Tako da i kada sam na godišnjem, rado odgovaram na svakodnevne upite.

Doris Pinčić otkriva 5 zdravih navika

5. Vrijeme za odmor i druženje

Iako ponekad svi zaboravimo sjesti i odmoriti se, to je također vrlo bitno za napredak i zdravlje općenito. Druženje s prijateljima, odlazak na piće, u kino, na večeru.. meni su omiljeni načini opuštanja. A ponekad, sve što mi treba je 20 min popodnevnog drijemanja.

10 najboljih zdravih instagram profila koje morate pratiti!

M.S.

Foto: Shutterstock 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo