Psiha

Psiha

Britanska zvijezda stand-up komedije Eddie Izzard stiže u Hrvatsku!

“Predsjednik Burundija i direktor transvestit” nastupit će u Dubrovniku 22. ožujka, u Zagrebu 24. ožujka te Osijeku 26. ožujka.

Eddie Izzard je jedan od najvećih komičara današnjice. Čovjek sa stotinu lica, haljina i milijun talenata! On smijehom puni najveće svjetske dvorane, uživa status rock-zvijezde, glumi na daskama i u blockbusterima, osvaja brojne nagrade – ako vas on ne nasmije do suza, nitko neće! Nastupima u Hrvatskoj ovaj komičarski fenomen započinje najveću svjetsku turneju Force Majeure“. Eddijev britak humor ljubitelji stand up komedije moći će pogledati na engleskom jeziku i to prije Britanaca, Amerikanaca, Japanaca, Rusa… Prilika je to koja se ne propušta!

Predviđeni nastupi u Hrvatskoj su:

  • 22. ožujka – Dubrovnik – Gradsko kazalište Marina Držića
  • 24. ožujka – Zagreb – Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
  • 26. ožujka – Osijek – Hrvatsko narodno kazalište

Kako Britanac osvaja svijet? Samo humorom!

Eddie Izzard je pokorio Madison Square Garden, londonsku Wembley i O2 arenu; oborio je Francuze nastupima na francuskom; jedini je komičar ikad koji je nastupao u legendarnom Hollywood Bowlu u Los Angelesu; John Cleese je za njega izjavio da je “izgubljeni Monthy Python“.

Ne libi se govoriti o najosjetljivijim temama, locira najsmješnije točke opće i pop kulture pa nema straha da ga nećete razumjeti. Karijeru je počeo kao ulični zabavljač, a danas je komičar čiji se DVD-i prodaju u milijunskim kopijama i koji zapaženim filmskim i kazališnim ulogama osvoja prestižne nagrade.

Ulaznice potražite na Ulaznice.hr po cijenama 100/140/180 kuna.

Eddie Izzard

Eddieja Izzarda u Hrvatsku dovodi program stand up komedije “London Calling” koji na mjesečnoj bazi u Hrvatsku donosi dozu najboljeg britanskog humora. Programi iz ciklusa “London Calling“ kreacija su Nine Bantića, jednog od sudionika nekadašnje “Zločeste djece“ Radija 101!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo