Psiha

Psiha

Dočekajte prvi dan proljeća uz Detour

Detour priprema za sve ljubitelej svoje glazbe još jednu poslasticu! Na prvi dan proljeća, 21. ožujka u klubu Sax, trenutno najveća electro acoustic pop glazbena atrakcija zagrebačkoj publici će se predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju.

Ovom prilikom će njihovi hit singlovi ‘Snijeg’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Plešem sama’, kao i pjesme starijeg datuma, doživjeti izvjesne promjene u aranžmanima.

Na repertoaru će se naći i neki naslovi koje do sada nisu izvodili uživo kao i posebno odabrana cover iznenađenja.  Kao završna potvrda uspješnosti su i nominacije u pet kategorija za ovogodišnji Porin i to za: Album godine, Pjesmu godine (Plešem sama), Najbolji pop album, Najbolja izvedba s vokalom (Snijeg) i Najbolja snimka. Kao predizvođačica nastupit će mlada hvaljena glazbenica LUCE koja je već imala priliku biti gost renomiranim imenima kao što su Josipa Lisac, Meritasice ili sve zapaženijoj kantautorici Sari Renar.

Ovih dana Detour je snimio i video broj za svoj sedmi singl ‘Nova nada’ koji su predstavili na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Spot je zamišljen kao dokumentaristički insert s probe benda. Sniman je bez scenske rasvjete i šminke, u studiju kod čuvenog Janka Mlinarića “Trulog”. Snimatelj je bio Jakša Jukica, a za montažu i postprodukciju slike pobrinuo se Tomislav Brđanović.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo