Psiha

Psiha

Glazbena fantazija na Lokrumu – Oliver Dragojević i Stjepan Hauser

Oliver Dragojević i Stjepan Hauser zajednički će ispratiti ljeto na samom jugu Hrvatske i to ekskluzivnim koncertom na prekrasnom Lokrumu 11. rujna 2014.

Ulaznice su puštene u prodaju putem Eventimovog sustava, putem www.eventim.hr te putem www.ulaznice.hr u cijeloj Hrvatskoj, ali i van Hrvatske jer bi na ovaj koncert mogli potegnuti iz cijele regije. U cijenu ulaznice uračunat je i organizirani prijevoz brodom iz stare Gradske luke.

Ovo je prvi koncert glazbenog ciklusa “Lokrum 2020“ koji će otoku dati glazbenu žilu kucavicu.

Svoje dugogodišnje iskustvo i ljubav prema glazbi, Oliver i Stjepan, sjedinili su u zajedničkom albumu izdanom 2011. pod nazivom “Noć nek’ tiho svira. Album je zbirka starijih Dragojevićevih pjesama stavljenih u nešto drugačiji kontekst kojem je violončelo dalo svoj nepogrešivi pečat. Zanimljiva je informacija da je Stjepan Hauser imao svega desetak godina kada su neke od ovih skladbi nastajale…

Lokrum je zaštićeni Park prirode – posebni rezervat šumske vegetacije pod zaštitom UNESCO-a, jedan je od bisera hrvatske ljepote, a godišnje ga posjeti više od 180 000 ljudi!

Organizatori koncerta: Javna ustanova rezervat Lokrum i Menart BPM

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo